Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Et nytt kapittel med uendelige muligheter er i gang

Oppdatert: 5. aug.

Har du noen gang kjent på følelsen av å være høy på livet? Det har jeg selv gjort mange ganger, og sist gang var forrige uke. Den uken var magisk fra start til slutt, ingen tvil om det. Nå ønsker jeg å fortelle deg om det nye kapittelet jeg startet på fredag 15. oktober, så les gjerne videre…

Vekst og utvikling fremfor stillstand

Jeg for min del elsker følelsen av å starte på et nytt kapittel. Det å være spent på hva det nye vil bringe og se at jeg beveger meg fremover er en skikkelig deilig følelse. Hva synes du?


Jeg elsker selvutvikling og det å være i vekst og utvikling. Ja, det kan absolutt være skummelt. Egoet kan skrike av full hals og det å hoppe ut av komfortsonen kan være utfordrende, men gurimalla så moro det er også da!


Selv synes jeg det er skumlere å tenke på at jeg skal stå på stedets hvil, fremfor å ta en sjanse, kaste frykten på dør og hoppe uti det ukjente. Kanskje er det fordi at jeg helt frem til jeg var to-tre år inni selvutviklingsreisen min (altså i 28 års alderen) følte på en frustrasjon over følelsen av å stå stille mens jeg følte at alle andre beveget seg fremover i raskt tempo? Jeg tror mye av grunnen ligger i akkurat dét.


Starten på et nytt kapittel

Så ja, startdatoen for dette kapittelet var fredag 15. oktober, altså snart én uke siden. Nå er det tid for meg å røpe hva det er, for på Instagram og Facebook har jeg bare kommet med noen bittesmå hint som kanskje ikke har gitt deg så mange svar, men her kommer det altså.


Jeg har nå startet på utdanningen for å bli sertifisert Hypno -og EFT terapeut og gurimalla som jeg gleder meg til denne sertifiseringen er i boks!


Dette går hånd i hånd med det jeg allerede gjør og visjonen min akkurat nå for veien videre er å kombinere dette med det jeg allerede gjør. Dette gjør til at jeg kan hjelpe deg på et enda dypere nivå når det gjelder selvutvikling. Da kan vi rett og slett jobbe med å omprogrammere tanker/mønster ved hjelp av å samarbeide med underbevisstheten.


Underbevisstheten vår er nemlig helt fantastisk og den har et nærmest ubegrenset potensial, høres ikke det fantastisk ut eller? For når underbevisstheten vår har det - og den er en del av oss - betyr det at vi også har det. Det gjelder deg også, uten tvil!

Magiske menneskemøter og ny læring

Denne første studiehelgen på Hypnoseakademiet bestod av mange nye inntrykk, og helt fantastiske var dem. God læring, gode samtaler, latter, glede og magi er noen stikkord for helgen.


Selv om det krever energi å lære nye ting og bli kjent med nye mennesker, så har helgen også gitt mye påfyll. En helg med en haug av positive vibber, med andre ord.


Gleder meg til fortsettelsen

Allerede på søndagen startet jeg å glede meg til neste studiehelg. Jeg er sulten på enda mer læring, enda mer magi. Jeg gleder meg til å ikke bare lære enda flere verktøy som jeg kan ta med meg i min mentale verktøykasse for min egen del, men også for alle de andre magiske kundene mine.


Jeg jakter stadig på måter å skape enda mer magi på og dette føles virkelig ut til å være en sånn måte. Det blir bare så bra!


Det å lære seg å samarbeide med underbevisstheten sin er også én av disse tingene som skulle blitt lært på grunnskolen. Tenk hvor mye kraft og magi vi kunne fått tilgang på i tidlig alder da.

Så til deg

Jeg håper du innser hvor stor kraft - og hvor mye magi - du har inni deg. Jeg håper du kaster selvpålagte begrensninger og frykt på dør, hopper uti det ukjente og skaper din egen magi.


Du har så mye som bor inni deg, og du kan klare hva det enn måtte være du bestemmer deg for å gjøre. Tro på deg selv, tross frykten og lev din sannhet. Du er RÅ!

Ta vare, husk du er god nok og at du også kan være magiker i eget liv!

Har du kjennskap til Hypno -og EFT terapi?
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle