Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

En "ufrivillig" hårklipp

Oppdatert: 7. aug.

Spania har bydd på rosa skyer, solskinn, magi og flyt, men oppholdet har også bydd på vekst, utvikling, kamp mot egoet, for ikke å snakke om voksesmerter. Du vet… sånne voksesmerter som kommer av å befinne seg ut av komfortsonen. Grusomt å stå i, men resultatet blir magisk og vel verdt det.Mer om disse voksesmertene vil jeg fortelle deg om en annen gang, men i dag ønsker jeg å fortelle deg om min noe "ufrivillige" hårklipp. Ufrivillig i hermetegn fordi det var ingen som fysisk tvang meg, men det var en nødvendighet, noe Universet også påpekte.Så hva skjedde?


På dette to måneder lange oppholdet i Spania har jeg opplevd mye nytt, og det har vært tester og ut-av-komfortsonen-opplevelser som perler på en snor. Ubehagelig, vondt og slitsomt, men som jeg nevnte tidligere - resultatene som kommer av den type opplevelser bringer med seg enda mer magi som gjør det vel verdt det.


Indre stress og kamp mot egoet + stekende sol, varme og klorvann har satt sitt spor på mitt krøllete, lange hår og plutselig var det ikke så langt lenger.


Litt etter litt begynte det å brekke og jeg trodde først at jeg faktisk begynte å miste mye mer hår enn normalt (noe som skapte enda mer indre stress, ond sirkel det der), men så hvisket en stemme i «øret» mitt at det ikke er det som er problemet, det er at det brekker.


Så what to do?
Min personlige stylist og åndeteam stilte opp


Løsningen ble hårklipp. Om enn noe ufrivillig så visste jeg at det var til det beste. Gode råd er alltid tilgjengelig om jeg velger å lytte innover til mitt eget personlige åndeteam og resten av Universet. Den samme støtten og hjelpen har du også tilgang på om du åpner opp for det, noe jeg selvfølgelig kan hjelpe deg med å gjøre (les mer her).


Jeg bad (som jeg alltid gjør) åndeteamet mitt om hjelp. I tillegg til min personlige stylist (din også om du ønsker), erkeengel Jophiel. Jeg bad om å få den beste frisøren for mitt - og mitt hår - sitt beste, og jeg visste at jeg ville få det.


Derfor ble jeg ikke overrasket over at det var akkurat det som skjedde. Jeg fikk én av verdens koseligste og skjønneste frisører, det er jeg sikker på. En superhyggelig mann som virkelig fikset håret mitt og kan det å klippe krøller. Likevel så fikk jeg en liten følelse av «sjokk» da resultatet var klart.
Et lite sjokk var det, det skal jeg innrømme


Jeg sa solen hadde slitt på håret så pass mye at det var brukket mye og ba om at han fikset det og klippet slitte tupper og sånt. Nøyaktig dette gjorde han og det ble kortere enn hva jeg håpet på, selv om åndeteamet mitt egentlig hadde forberedt meg på forhånd om at det var cirka sånn resultatet ville bli. Den forberedende beskjeden fortalt med kjærlighet valgte jeg å overse, note to self: hør etter selv om du ikke liker så godt det som blir sagt.


Sjokket kom fordi det var uvant. Jeg elsket at håret mitt var begynt å bli så langt og friskt, og plutselig sitter jeg nå med samme frisyren som jeg hadde før korona sånn cirka. Det gjorde litt vondt, men så er det bare å klare å snu igjen. Og det er jo det alt dette handler om. Det handler ikke om å bli immun mot negative og ubehagelige følelser og tanker. I stedet handler det om å takle dem bedre, prosessere dem bedre og så lettere klare å snu om og se det positive i det hele.
Så hva er det positive?


Min sannhet er at det alltid er noe positivt å hente fra enhver situasjon, samme hvor vond den må være. Hva du velger å ha som din sannhet er selvfølgelig helt opp til deg, men dette er altså min.Det positive her er:

  • Jeg fikk møtt en skikkelig koselig frisør som virkelig kunne det å klippe krøller.

  • Håret mitt er nå friskt og sunt.

  • Jeg betalte mye mindre enn det jeg ville gjort for samme klippen i Norge.

  • Hatt samme frisyren for noen år siden, så det er ikke noe helt nytt.

  • Det er bare hår, det vokser ut igjen, og da vil det være mye sunnere og sterkere.

  • Jeg får trent på det å omstille hjernen når ting ikke går helt som jeg hadde tenkt.

  • Det er fantastisk med bekreftelser på at Universet og mitt personlige åndeteam alltid stiller opp og at jeg alltid kan regne med dem.
Kommet over sjokket


All utvikling, vekst og mentaltrening har virkelig gitt resultater, for «sjokket» ga seg rimelig kjapt. Nå håper jeg bare at frisøren virkelig forstod hvor takknemlig jeg er for at han fikset håret mitt og at akkurat det kom godt nok frem selv om han pratet minimalt med engelsk og jeg prater minimalt med spansk.Så hva enn det måtte være, så vil jeg si til kjære deg som leser dette at det finnes alltid noe positivt å hente. Personlig og åndelig utvikling handler som sagt heller ikke om å bli immun mot negative følelser og tanker, men å bli bedre på å snu om.Det er absolutt verdt å løfte de mentale vektene, ta opp kampen mot egoet og pushe seg selv uti det. Jeg hadde i alle fall ikke vært der jeg er nå i livet mitt om det ikke hadde vært for den innsatsen.
Så ønsker du en forandring. Ønsker du å takle negative ting bedre og åpne deg opp for hjelpen Universet og ditt personlige åndeteam har å tilby deg? Da håper jeg du tar å booker din gratis 20min kartleggingssamtale HER sånn at vi sammen kan se på hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg til å oppnå akkurat det (og så mye, mye mer).

Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle