Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Du får det du ber om gitt

For halvannen uke siden fikk jeg virkelig erfare hvor viktig det er at vi er spesifikke når vi ønsker oss noe og ber Universet om det vi vil ha. For ja, du får jaggu meg det du ber om og det kan komme på helt andre måter enn sånn som du hadde forestilt deg, det kan jeg skrive under på.Sendte ønsket opp til Universet

Det var lørdag, jeg skulle på fest og etter tips fra én av mine coacher (ja, selv coacher har coach - alltid fint med noen som ser deg fra en helt objektiv side for å oppnå ønskede resultater raskere) så sendte jeg opp en forespørsel til Universet om at jeg ønsket meg, og var klar for, positiv oppmerksomhet og en fantastisk kveld. Jeg sa rett og slett nøyaktig hva jeg ønsket meg for kvelden og ba Universet og mitt personlige åndeteam om å hjelpe meg med dette.


Jeg trodde at det å legge til "positiv" i denne forespørselen var spesifikt nok, men jeg fant i løpet av kvelden ut at jeg skulle ha vært enda mer spesifikk i min forespørsel. Jeg ga så slipp på ønsket og alt jeg fokuserte på var å skape meg en fantastisk kveld sammen med en gjeng flotte mennesker.

Fantastisk kveld

Ønsket ble innfridd, men på en litt annen måte enn det jeg hadde tenkt, noe jeg skal fortelle om i et annet avsnitt.


Jeg hadde en helt fantastisk kveld sammen med en gjeng fantastiske mennesker. Nok en gang så jeg tydelig resultat av min selvutvikling. Jeg kom nemlig på festen litt senere enn det jeg skulle ønske og det gikk helt fint. Selv liker jeg best å komme til stedet jeg skal tidlig sånn at jeg da allerede er på plass når de andre starter å dukke opp. Spesielt i sånne tilfeller som med denne festen da jeg egentlig kun kjente vertinnen selv.


Da jeg kom til festen var nesten alle gjestene allerede på plass. Jeg måtte jo da ta hilserunden og finne meg en ledig plass. Jeg kjente på det, men ikke på langt nær så mye som jeg hadde kjent på det for bare ett år eller to siden.


Jeg har sagt det før, men sier det igjen; alt du gjør skaper ringvirkninger og resultater med tiden.Positiv oppmerksomhet og et svalestup

Så hva skjedde egentlig?


Først av alt så vil jeg si at jeg fikk akkurat det jeg ba om. Masse positiv oppmerksomhet i form av gode samtaler, møte med nye mennesker, latter og god stemning.


Senere på kvelden dro vi ut på byen og det var da jeg fikk åpenbaringen min. Etter å ha vært ute en stund skulle vi gå til et annet utested og da jeg og et søskenbarn skulle gå for å finne de andre vi hadde kommet bort fra så måtte vi gå ned en mørk trapp. Jeg var hverken full eller brisen (bare for å ha sagt det), men jeg har ikke noe supersyn akkurat og mørket gjør det ikke bedre.


Vi skulle gå forbi noen mennesker som stod i trappen og jeg så ikke at trinnene var smalere enn ellers i den enden jeg måtte gå. Det endte med at jeg mistet fotfeste, skled og tok et ordentlig svalestup ned trappen. Vondt var det, men det kunne gått mye verre. Heldigvis var det bare noen trinn, men det hele endte likevel med et par kutt på nesen, blått øye og lett hjernerystelse. Jeg er fremdeles blå, gul og rød, men det er ikke vondt. Følte meg litt mørbanket på søndagen, men ellers var formen veldig bra da også.Jeg fikk hva jeg ba om

Er jeg overrasket? Nei, ikke over at ønsket ble innfridd og at Universet og mitt personlige åndeteam hjalp meg med å manifestere en fantastisk kveld. Det jeg ble overrasket over er hvordan kvelden endte og hvordan det ga meg klarhet i hvor spesifikk vi egentlig må være når vi ønsker oss noe. Jeg trodde jeg var spesifikk nok, men nei. Derfor har jeg nå notert for meg selv at jeg fra nå av skal være enda mer spesifikk.


Kvelden ente jo med, som du har lest over, at jeg tok et skikkelig svalestup. Jeg var litt i ørsken og svimmel og tenkte først av alt "Aoootsj" og så måtte jeg kjenne etter hvordan kroppen føltes og om alt virket som det skulle.


Mens jeg prosesserte dette så ble jeg dradd opp av gulvet av et par sterke armer - en ukjent, hyggelig fyr. Han delvis bar og støttet meg bort til en stol. En jente fokuserte på å stoppe blødningen fra kuttene på nesen (ikke dypt og ingen drama), mens vakter og de andre fokuserte på å finne plaster, is for nedkjøling og drikkevann. Alle kom jevnlig med støttende, beroligende og omtenksomme ord.


Jeg ble skikkelig godt ivaretatt og nok en gang fikk jeg oppleve hvor mange fantastiske mennesker - og hvor mye kjærlighet - det finnes i denne magiske verdenen vi lever i. Søskenbarnet mitt tok kontrollen og jeg fikk bli med henne hjem. Hun passet blant annet på å vekke meg en gang i løpet av natten i tilfelle hjernerystelse.


Klart skulle jeg ønske at kvelden hadde vært uten svalestupet, men jeg er vant med litt knall og fall og det gikk jo godt. Jeg følte bare på en uendelig takknemlighetsfølelse for kveldens gode samtaler, latter, alle de fantastiske menneskene og ikke minst mitt fantastiske åndeteam som alltid passer på meg.
Vær spesifikk

Bare for å ha sagt det; når du skal manifestere og ber Universet om hjelp vær spesifikk! Når du tror du er spesifikk nok så vær enda litt mer spesifikk.


Jeg forteller deg denne historien for at du skal kunne trekke litt på smilebåndet, få et innblikk i at loven om tiltrekning fungerer og at Universet hjelper deg med det du ber om. Jeg forteller deg ikke denne historien for at du skal synes synd på meg, for det er ikke synd på meg. Jeg lo ikke så mye da alt skjedde, men likevel så var fokuset mitt på all godheten jeg så rundt meg - ikke på fallet. Fokuset var på takknemlighet.


Allerede på søndagen så jeg humoren i det hele (så du har helt lov til å le av historien uten dårlig samvittighet) og hvordan jeg faktisk hadde fått nøyaktig det jeg ba om. For all oppmerksomheten jeg fikk denne kvelden var positiv, men det var ikke all oppmerksomhet som kom fra et positivt utgangspunkt.


Da jeg ruslet hjemover på søndagen så måtte jeg også smile av tanken på alt det arbeidet åndeteamet mitt har med å passe på meg. De er et fantastisk team å ha rundt seg og jeg er sååå takknemlig for at jeg har dem ved min side og at vårt forhold blir sterkere og sterkere.


Om du allerede har knyttet en sterk kontakt til ditt eget personlige åndeteam så vet du hva jeg prater om. Hvis ikke så vit at du også kan bygge en sterk og god relasjon til ditt eget personlige åndeteam. Det er nemlig ikke for spesielt utvalgte. Dette er noe jeg og Universet kan hjelpe deg med om du ønsker, i tillegg til dette med manifestering og loven om tiltrekning. Book din gratis mini-boost med meg og Universet om du er klar for å satse på deg selv og livet ditt.Be åndeteamet ditt og Universet om hjelp

Du må slippe dem inn i livet ditt og be om hjelp om det er det du ønsker. På grunn av din frie vilje kan de ikke gripe inn uten din tillatelse.


Det er en fantastisk verden du åpner deg opp for når du bestemmer deg for å bygge en sterkere relasjon til åndeteamet ditt og Universet, det kan jeg skrive under på.


Det blir som å alltid ha en gjeng fantastiske, magiske, nydelige og kjærlighetsfulle coacher som alltid er tilgjengelig for deg, som alltid vil deg ditt beste og som kan hjelpe deg med hva enn du måtte trenge hjelp til - både smått og stort.


Hvem ønsker vel ikke tilgang på noe sånt? Mitt liv har i alle fall blitt totalforvandlet etter at jeg selv ble kjent med mitt magiske åndeteam.
Er du spesifikk når du manifesterer og ber Universet om hjelp?Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | Hypnoterapeut⁣PS. Ønsker du min og Universets hjelp til å manifestere frem drømmelivet ditt og blant annet bygge en sterk relasjon til ditt åndeteam? Da kan du lese mer og booke din gratis mini-boost med meg og Universet HER.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle