top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 52 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Legg frykt og bekymringer til side og vit at ting vil ordnes, vårt kjære barn. Det er mye helende kraft rundt deg nå, så ta tiden til hjelp, vær god mot deg selv og gi slipp på det som tynger deg.


Du har ikke kontroll på det du frykter og bekymrer deg for, derfor nytter det lite å bekymre seg. Vi vet jo selvfølgelig at det er lettere sagt enn gjort å unngå og bekymre seg, men vi ber deg om å prøve å gi slipp.


La oss bære byrden sammen med deg. La oss løfte børen bort fra dine skuldre, eller i det minste gjøre den litt lettere å bære.


Her må du nok beklageligvis smøre deg med litt tålmodighet og du kan også være nødt til å "møtes litt på halvveien", men igjen; ting vil ordne seg.


Ikke la bekymringer, frykt og andre virkemiddel egoet måtte bruke få rotfeste i deg. Pust, ro ned og ta tiden til hjelp. Vit som sagt også at dette er utenfor din kontroll her og nå, så gi slipp på behovet for å prøve å kontrollere det ukontrollerbare.


La i stedet løsningene bli presentert deg når tiden er riktig.

Kortet for onsdag og torsdag er:Råd og den type ting vil bli presentert deg og det er deretter opp til deg hva du velger å gjøre med disse rådene. Velger du å si "takk, men nei takk" eller å ta imot?


Lytt til deg selv og ditt indre kompass her. Kjenn etter om hva som føles riktig å gjøre. Du har evnen til å skape noe bedre for deg selv - akkurat som alle andre.


Det gjør du blant annet ved å ta kontroll over det du faktisk kan kontrollere, nettopp deg selv. Tenk tanker som føles gode å tenke. Visualiser bilder som føles gode å visualisere. Velg å fokusere på det som gir deg de gode og positive følelsene fremfor det motsatte.


For ja, du kan gjøre livet vakrere for deg selv og det med noen små justeringer. Lær deg å kjenne etter hva som føles godt og positivt og hva som ikke gjør det, for der ligger svarene til et bedre liv for nettopp deg.


Kortet for helgen er:Vi går ved din side og passer på på hver steg av veien, husk alltid det!


Bestem deg nå for hva du ønsker å gjøre først av alt for å bringe inn mer harmoni og glede i livet ditt og gjør det.


Når det er gjort kan du kjenne på hva som er neste steg på veien og så gjøre det. Sånn fortsetter du og vipps så har du fokuset en annen plass enn på bekymringer og frykt størstedelen av tiden.


Høres fint ut, ikke sant?