top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 51 - 2022

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Dette er første dagen av resten av ditt liv, så hva velger du å gjøre med den? Tar du å trofast holder deg i hamsterhjulet og på autopilot, eller velger du i stedet å reflektere over veien videre og hva du ønsker fremtiden din skal bestå av?


Vi oppfordrer deg selvfølgelig til å gå for sistnevnte alternativ. Én av grunnene til det er at vi ser hvor mye du har i deg.


Vi ser mulighetene som finnes der for deg om du bare våger å ta en sjanse, hoppe ut av komfortsonen og gripe dem. Om du bare våger å følge hjertet og lytte til sjelen, rett og slett.


Så ta kontrollen over det du faktisk kan kontrollere! For selv om det er mye som er utenfor din kontroll her i livet så har du egentlig alltid kontroll over tankene du tenker, bildene du visualiserer og fokuset du har.


Vi sier ikke at det er enkelt, for det er det ikke, men kontrollen over minst disse tre tingene har du i alle fall - enten du liker det eller ikke.


Så tenk nå litt etter. Hvilken fremtid ønsker du deg? Hvordan ser fremtiden du drømmer om ut? Hva kreves av deg for å få det til å skje?

Kortet for onsdag og torsdag er:Ved å kjenne etter hva du drømmer om, hvilken fremtid du egentlig ønsker deg, så utgjør du allerede en forskjell for deg selv og livet ditt.


Så den jobben der er viktigere enn du tror. Tillat deg selv å granske dypet av deg selv. Tillat deg føl på følelser som trengs å føles på, granske tanker som trengs å granskes og skifte fokus som trengs å skiftes ut.


Tiden er inne for å gjøre en endring sånn at du bringer inn mer harmoni, mer trygghet, mer ro, mer glede, mer passion og mer kjærlighet inn i livet ditt.


Så hva trenger du å gjøre for å oppnå dette?


Hvilke steg som er nødvendige å ta i denne prosessen varierer nemlig fra sjel til sjel, fra menneske til menneske. Svarene finnes inni deg, du må bare bestemme deg for å lytte.


Kortet for helgen er:Første steg mot forandring er nok ganske universielt og det steget kalles egenkjærlighet. Det ordet vet vi du har lest og hørt før - mange ganger - men praktiserer du det?


Du kan føle det er vanskelig å lytte til din indre stemme. Du kan føle det er vanskelig å høre den veiledningen åndeteamet ditt og resten av oss tilbyr deg. Du kan føle det er vanskelig å lytte til kroppen og kjenne hva som føles riktig og hva som føles feil. Vet du hvorfor det føles vanskelig?


Mye av grunnen til det er hva du føler om deg selv. Du sliter med å være glad i deg selv. Du sliter med å tro på deg selv og har ikke tillit nok til at den veiledningen du får virkelig kommer fra oss og via intuisjonen din.</