top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 50 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Vårt kjære barn, du trenger en pause. En pause fra verden, en pause fra utfordringer, en pause fra tankekjør.


Trekk deg litt tilbake og lytt innover. Kjenn etter hva du har behov for og la hele fokuset ditt være på å lytte til disse behovene og tilfredstille dem. Du er verdt det. Faktisk er du verdt så mye, mye mer. Så tillat deg denne roen, denne pausen.


Du vet ikke hvor sterkt du faktisk trenger denne pausen før du tar action, setter ting på pause og vier hele din oppmerksomhet til deg selv.


"Er ikke det litt vel egoistisk, i alle fall i disse førjulstider?" kommer egoet ditt kjapt inn med, men nei, det er det ikke!


Egenkjærlighet er aldri, ALDRI, egoistisk! Det er faktisk en nødvendighet, enten du tror det eller ikke.


Så gå inn i deg selv og spør deg selv om hva du trenger. Ær behovene dine. Ta vare på deg selv på den beste måten du kan. Du er tross alt den viktigste personen i ditt liv - den eneste personen du virkelig ikke kan leve uten.


Derfor er det veldig viktig at du gir deg selv kjærlighet - for denne formen for kjærlighet er minst like viktig som de andre formene for kjærlighet, husk det!


Egenkjærlighet er blant annet nøkkelen til å la sjelen få snakke.


Kortet for onsdag og torsdag er:Det er ikke til å stikke under en stol at du har hatt det litt ekstra tøft den siste tiden, og vi vil først av alt bare si at vi er utrolig stolt av deg og den du er!


Når det er sagt så vil vi du skal vite at disse utfordringene, vanskelighetene, stormene, motbakkene (samme hva du enn måtte kalle det) er midlertidige. Med andre ord;; de vil ikke vare evig, selv om det kan føles som om det aldri tar slutt.


Vi gjør det vi kan for å løfte energien din til en mer oppløftet - og positiv - frekvens, og vi håper at du med dette budskapet også kan få kjenne på håp, tillit og tro på at bedre ting er i vente - for det er det!


Som vi nevnte over, så gi deg selv en pause, vårt kjære barn. Denne pausen ønsker vi du skal bruke i refleksjon og evaluering. Kjenn etter hvor du er og hvor du vil. Hva er det du trenger å gi slipp på? Hva trenger du å ta med deg videre på veien?


Løsninger og klarhet vil komme til deg, men du vil ikke se disse med en gang om du fyker fra det ene til det andre og aldri stopper opp for å pause og puste. Det er derfor vi nå oppmuntrer deg til å trykke på pauseknappen, puste og bare være tilstede i nået og i ditt eget selskap.


Da kommer klarheten og løsningene snikende litt etter litt. Vi er alltid her for deg, så trenger du litt veiledning, noen dytt og hvasomhelst på veien så bare spør.Kortet for helgen er: