top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 49 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.


Etter ønske fra magiske sjeler på epostlisten min så har vi (jeg og Universet) nå bestemt oss for å gå tilbake til å gi deg ukens budskap i tekstform fra og med neste uke.
Ukens budskap

Denne uken prater Universet om at ditt åndeteam er sterkt tilstede ved din side og sender deg masse god energi. Du blir oppfordret til å ta deg tid til å lytte til deg selv, intuisjonen og hjertet ditt. Lytte til åndeteamet ditt. Senk skuldrene og senk tempoet, til tross for at desember er en travel tid. Du blir oppmuntret til å praktisere egenkjærlighet, sette gode intensjoner og skape en god balanse også denne måneden.


Noen stikkord for denne ukens budskap fra Universet:

Intensjon. Mål. Balanse. Harmoni. Indre ro. God energi. To-do lister. Dine behov. Egenkjærlighet.


Ønsker deg en magisk uke!


Fortell meg gjerne om budskapet resonnerte ved deg ved å enten kommentere her eller på YouTube eller trykke på hjertet du ser nederst i innlegget.
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du personlig kanalisering/reading av meg så finner du mer informasjon om det HER.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer