top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 48 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere av Kyle Gray.


Denne uken kommer budskapet i videoformat. Kommenter gjerne under og fortell meg hva du synes om video kontra tekst.
Ukens budskap:

Denne uken prater Universet blant annet om frykt, motstridende følelser og ubalanse. Et ego som jobber på høygir og forandringer som er i gjære. Selv om du kan føle deg utrygg og i ubalanse så vit at Universet alltid er ved din side. Her nevner de spesielt erkeengel Michael og erkeengel Rafael for denne uken.


Noen stikkord for denne ukens budskap fra Universet:

Transformasjon. Motstridende følelser. Ubalanse. Egoet. Utrygghet. Pust. Beskyttelse. Erkeengel Michael. Erkeengel Rafael. Heling. Hjelp. Forandring. Opplysthet. Kjærlighet.


Jeg og Universet arrangerer ny Tarotkveld 5. desember. Lyst å bli med? Da kan du melde deg på her.Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du personlig kanalisering/reading av meg så finner du mer informasjon om det HER.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer