Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 47 - 2022

Oppdatert: 29. nov.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.


Tusen takk for så mange fantastiske tilbakemeldinger på det å få forrige ukes budskap fra Universet på video.
Ukens budskap

Denne uken oppfordrer Universet deg til å gi slipp på det du trenger å gi slipp på. Gi slipp på det som tynger deg. La også Universet få bære dine byrder sammen med deg. Ta ett steg av gangen, da kommer du til ønsket destinasjon til slutt så lenge du går i den retningen du føler deg kallet til å gå. Alt du opplever skjer av en grunn. Du er i en oppvåkningsfase hvor du skal komme mer i ett med deg selv. Bakk deg selv opp. Gjør det som du trenger.


Noen stikkord for denne ukens budskap fra Universet:

Indre ro. Trygghet. Kjærlighet. Tid til deg selv. Heling. Gi slipp. Egoet. Heving av din energifrekvens. Lys i enden av tunellen. Vanskelig. Frykt. Angst. Hjerteåpning. Spirituell oppvåkning. Mot. Styrke. Drivkraft. Intuisjon. Hjerte. Erkeengel Michael.


Jeg og Universet arrangerer ny Tarotkveld 5. desember. Lyst å bli med? Da kan du melde deg på her.Ønsker deg en magisk uke!


Fortell meg gjerne om budskapet resonnerte ved deg ved å enten kommentere her eller på YouTube eller trykke på hjertet du ser nederst i innlegget.
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du personlig kanalisering/reading av meg så finner du mer informasjon om det HER.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle