Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 46 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.
Ukens budskap:

Denne uken kommer Universet med en peptalk om hvor viktig egenkjærlighet egentlig er. Hvor nødvendig det er. Det er hverken egoistisk eller narsissistisk. I stedet er det det som gjør at drømmer skapes og det fulle potensial leves ut. Du blir her oppfordret til å hoppe ut av reiret og ha tillit til at vingene bærer deg sånn at du kan fly fritt full av kraft og tillit. Hør hele budskapet i videoen over her.


Noen stikkord for denne ukens budskap fra Universet:

Nødvendigheten av egenkjærlighet. Generøsitet. Egenomsorg. Dypere innsikt. Ubearbeidede følelser. Alt skjer av en grunn. Frihet. Tillit. Unnskyldninger. Mindset. Kraftfull.Ønsker deg en magisk uke!


Fortell meg gjerne om budskapet resonnerte ved deg ved å enten kommentere her eller på YouTube eller trykke på hjertet du ser nederst i innlegget.
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du personlig kanalisering/reading av meg så finner du mer informasjon om det HER.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle