Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 45 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.
Ukens budskap:

Denne uken kommer Universet med en oppmuntring til deg. De forstår at livet kan føles slitsomt, tungt, utfordrende og overveldende til tider. Nå er du i en utvikling og prosess som skal bringe deg mer i ett deg selv og føre deg mot livet du er ment å leve. Hør hele budskapet i videoen over her.


Noen stikkord for denne ukens budskap fra Universet:

Utfordrende. Slitsomt. Følelser. Trist. Styrke. Tid leger alle sår. Takknemlighet. Oppmuntring. Positiv energi. Fokus. Egenkjærlighet. Omsorg. Tankekaos. Utvikling. Mer i ett med deg selv. Veien du er ment å leve. Handling. Meditasjon. Hjelp fra Universet.Ønsker deg en magisk uke!


Fortell meg gjerne om budskapet resonnerte ved deg ved å enten kommentere her eller på YouTube eller trykke på hjertet du ser nederst i innlegget.
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du personlig kanalisering/reading av meg så finner du mer informasjon om det HER.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle