Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 44 - 2022

Oppdatert: 3. nov.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.


Tusen takk for så mange fantastiske tilbakemeldinger på det å få forrige ukes budskap fra Universet på video.
Ukens budskap

Denne uken oppfordrer Universet deg til å lytte mer innover, leve ut fra hjertesenteret og vær din egen læremester. Ta til deg den læringen du trenger å ta til deg og gå videre på veien med et åpent hjerte og sinn og dann de relasjonene som gjør deg godt. La ditt indre barn få komme mer frem i lyset og la livet bestå av det du liker. Vit hva du er verdt og sett grenser for deg selv. Du er verdifull og grensesetting er sunt.


Noen stikkord for denne ukens budskap fra Universet:

Åpne hjertet. Lytt innover. Relasjoner og din tribe. Indre barn. Lek. Egenomsorg. Grensesetting. Du er verdifull. Ego. Frykt.Ønsker deg en magisk uke!


Fortell meg gjerne om budskapet resonnerte ved deg ved å enten kommentere her eller på YouTube eller trykke på hjertet du ser nederst i innlegget.
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du dagens budskap fra Universet (som jeg før la ut på story på Instagram og Facebook) direkte inn i innboksen din? Legg igjen navn og epost her, så vil du motta disse budskapene når de sendes ut.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle