Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 43 - 2022

Oppdatert: 28. okt.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere av Kyle Gray.


Denne uken kommer budskapet i videoformat. Kommenter gjerne under og fortell meg hva du synes om video kontra tekst.
Noen stikkord for denne ukens budskap fra Universet:

Trygghet. Frykt. Bekymringer. Beskyttelse. Egenkjærlighet, Spirituell vekst. Visualisering. Lys. Kjærlighet. Chakraet Solar-Plexus. Selvfølelse. Selvtillit.


Blant annet er Erkeengel Michael tydelig tilstede under denne kanaliseringen og i budskapet for uken.Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du dagens budskap fra Universet (som jeg før la ut på story på Instagram og Facebook) direkte inn i innboksen din? Legg igjen navn og epost her, så vil du motta disse budskapene når de sendes ut.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle