Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 42 - 2022

Oppdatert: 28. okt.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Vær stolt av den du er og der du er, vårt kjære barn. Vær stolt av alt du til nå har oppnådd i livet - både smått og stort, og vær stolt av den personen du er, selve essensen av deg.


Du har så mye i deg, og du har oppnådd så mye, så ta nå å klapp deg selv på skulderen og gi deg selv skryt for alt dette og mer. La kjærligheten strømme fritt fra hjertet ditt og ut til hele ditt nervesystem og bare ta til deg all den kjærligheten du sender din egen vei.


Når du ser på hva du har oppnådd - og anerkjenner dette, da skaper du enda mer magi for deg selv. Du fyller deg selv opp med positiv energi, noe som booster deg på veien videre.


Så vær god mot deg selv. Gi deg selv skryt og ros. La deg selv skinne og vit at øvelse gjør mester og at all erfaringen du får på livets reise hjelper og støtter deg på veien videre. Så ta til deg alt du føler resonnerer ved deg og bare vit i ditt hjerte at du er så mye mer enn du tror her og nå. Ubegrenset potensial, det er det du er!


Vær stolt av deg selv og den reisen du har tilbakelagt så langt. Vi vet i alle fall at vi er veldig, veldig stolte av deg.

Kortet for onsdag og torsdag er:Så hva trengs å forandres på? Hva føler du fungerer? Hva føler du ikke fungerer? Kjenn litt på det. Reflekter og mediter. Føl på det som måtte dukke opp og ta videre valg utifra den informasjonen du da får.


Forandringer er fylt med muligheter. Vi forstår at du kan synes forandringer er skummelt, men vi oppmuntrer deg herved til å gå inn i dem likevel og prøve å se forandringer i et annet lys, fra et annet perspektiv.


Så slutt å utsett det uunngåelige. Start i stedet med å ta de valg som gir deg den forandringen som du innerst inne ønsker deg. Den transformasjonen som du innerst inne søker etter.


Frigjør deg fra det som har hindret deg i å ta action tidligere og tillat deg selv å ta action nå. Du vet, et steg av gangen er alt som skal til for å skape en endring for deg selv. Steg for steg, den ene foten foran den andre, og etter en stund er du der som du ønsker å være.


Kortet for helgen er:Du kan føle du ikke vet helt hvor du skal begynne. Du kan føle at du ikke helt vet hva det faktisk er du ønsker deg. Selv om det kan føles sånn så vet vi at du bare føler det sånn fordi du ikke lytter til deg selv og stoler nok på den visdommen som kommer innenfra.


Ha tillit til den visdommen som kommer fra oss og ditt høyeste selv, vårt kjære barn. Ha tillit til deg selv. Lytt dypere og svarene vil komme.


Følg hjertet ditt og la følelsene dine få fungere som ditt fantastiske GPS-system, akkurat som dem er ment til å gjøre. Tillat denne indre visdommen - det indre kompasset - lede deg til et bedre liv, til den forandringen du ønsker deg, selv om du ikke vet helt hvordan denne forandringen ser ut.


Tillat deg selv å leve utifra kjærlighetens kraft. La hjertet, sjelen og oss veilede deg på veien.


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Ønsker du dagens budskap fra Universet (som jeg før la ut på story på Instagram og Facebook) direkte inn i innboksen din? Legg igjen navn og epost her, så vil du motta disse budskapene når de sendes ut.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle