Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 40 - 2022

Oppdatert: 28. okt.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?



Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:



Vårt kjære barn, legg frykt og bekymringer til side. De er unødvendige og jo mer du har fokus på dem, jo mer kontroll over sinnet ditt får dem.


Det er ikke egentlig så skummelt som det kan høres ut, men det er slitsomt, tungt og demotiverende å gå rundt å kjenne på så mye tankekjør som du kjenner på. Det er slitsomt og stressende når frykt og bekymringer har tak på deg.


En annen ting er at det hverken gagner deg eller resultatet. Det blir ikke automatisk bedre av at du bekymrer deg, snarere tvert i mot. Bekymringer er unødvendig fordi de ikke har noen som helst nytteverdi og kun tar fra deg dagens fred.


Vi ønsker derfor at du skal forstå at vi er her for deg. Gi bekymringene dine over til oss og la oss løfte børen av dine skuldre.


Du trenger ikke bekymre deg vårt barn. Det kan føles tungt og overveldende når frykt og sånt sliter i deg, men jo mer du spinner på det jo mer "blåses det opp" i hodet ditt. Prøv i stedet å rett fokuset ditt mot noe annet. For som vi sa, bekymringer er unødvendig.


Ro ned, pust og vær god mot deg selv. Inviter gjerne også oss inn for å hjelpe deg i prosessen du er i. Du har ingenting å frykte. Slapp av.


Kortet for onsdag og torsdag er:



Vi sier det igjen vi - bare for å øke sannsynligheten for at det trenger inn i ditt bekymrede, men vakre sinn - du har ingenting å frykte.


Du har verden for dine føtter og friheten til å velge annerledes. Så hva betyr egentlig det? Akkurat nå som bekymringer, frykt og negativt tankekaos herjer hos deg så betyr det at du har friheten til å velge andre tanker, annet fokus.


Så hva velger du, vårt barn?


Velger du å fortsette med det du har gående, eller velger du annerledes for å skape deg annerledes resultater?


Én tanke av gangen er egentlig alt som skal til - tro det eller ei. Vi vet likevel at det er en utfordring å få til å snu om på tankene når ting stikker så dypt, men du kan klare det - det vet vi også.


Så ta kontrollen over ditt sinn, tanker og fokus. Rett fokuset mot det som gjør deg godt. Ved å gjøre det så vil du nemlig automatisk gi mindre fokus til bekymringer, frykt og andre negative tanker, og plutselig så er de negative tankene erstattet med positive.


Høres deilig ut, eller hva? Test det ut da vel.



Kortet for helgen er:



Smiler du nå, akkurat som vi gjør? Vi håper det, for veien videre er verdt å smile for.


Når du tar kontroll over tankene dine på den måten vi tipset deg om så vil du se hvilken kraft du egentlig har. Du vil se at det faktisk går an å selv ta kontrollen og endre på det som trengs å endres på og du vil antakelig føle på en følelse av åpenbaring.


Det er nemlig veldig, veldig befriende, noe som er én av de mange grunnene til at vi oppfordrer deg til å nettopp ta ansvaret for ditt eget liv og ta tilbake kontrollen over tankene og sinnet ditt.


Nye muligheter venter når du gir slipp på det som var og ser fremover mot nye sannheter og trossystemer. Nye tanker og nytt fokus som faktisk støtter deg i skapelsen av det livet du ønsker deg istedenfor å blokkere for det.


Så spre vingene dine og fly fritt vel vitende om at når du selv tar kontrollen så kan du oppnå uendelig mye. Kun du setter begrensninger.


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?



Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | Hypnoterapeut



PS. Ønsker du dagens budskap fra Universet (som jeg før la ut på story på Instagram og Facebook) direkte inn i innboksen din? Legg igjen navn og epost her, så vil du motta disse budskapene når de sendes ut.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle