top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 4 - 2023

Oppdatert: for 2 døgn siden

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Vi ønsker gjerne å denne uken starte med å oppfordre deg til å starte uken rolig. Lytt til kroppen, tillat deg selv å hvile og fylle opp energitanken. Lytte til egne behov og ta deg tid til å sette pris på deg selv, rett og slett.


Det er viktig at du tar vare på deg som person og at du setter deg selv på prioriteringslisten. Vi vet du synes det er vanskelig å sette ting til side og bare lytte til din egen kropp, men livet vil bli bedre om du starter å praktisere egenkjærlighet og ikke bare tenker på at dette er noe du skulle ha gjort.


Så hvordan ta best mulig vare på deg selv, spør du? Det gjør du ved å for eksempel gjøre det til en daglig rutine å lytte innover og spørre deg selv "hva har jeg behov for i dag?" og så gjøre minst én av disse tingene som dukker opp i hodet ditt. Mer avansert trenger det ikke være.

Kortet for onsdag og torsdag er:Det krever mot å skape en forandring. For å få noe nytt inn i livet, for å få et annet resultat, så kreves det at du gjør noe nytt og annerledes også. Så hvor ofte befinner du deg egentlig utenfor komfortsonen din?


Ta et sprang ut i det ukjente, vårt kjære barn. Hva er egentlig det værste som kan skje? Ja, egoet vil sannsynligvis komme skrikende og blant annet bruke frykt som virkemiddel, men det betyr ikke at du trenger å lytte til det.


Egoet hater utvikling. Aller helst ønsker det at du skal holde deg innenfor trygghetens rammer, der det er kjent og godt å være. Dette til tross for at livet da føles middelmådig og du kan kjenne i sjelen din at livet må være noe mer, DU er ment for noe mer.


Livets reise består av utfordringer som skal takles og overvinnes. Kanskje ikke alltid like lett, men vil du høre den gode nyheten? Disse kommer inn i livet ditt for at du skal lære og vokse som sjel og menneske, og du har det du trenger i deg for å takle det som kommer. Det som er viktig i denne prosessen er dette med egenkjærlighet som vi nevnte tidligere og dette vi her snakker om, nemlig som Linn pleier å si "kast frykten på dør".


Kortet for helgen er:Du er så BRA, så bra! Stol på deg selv og lytt til din intuisjon og hjerte. Vi vil guide deg fremover om du tillater oss å gjøre det, for vi står helt klart sterkere sammen.


Du har så mye potensial, så mye kraft. Så hvorfor bruker du ikke hele deg for å skape det du drømmer om?


Lytt til din indre visdom. Beveg deg ut av den trygge sonen din. Se frykten i hvitøyet og slå knock-out på den, og ikke minst, behandle deg selv på den måten du behandler de du er glade i. Du fortjener din egen kjærlighet nemlig!


Alt henger sammen og det er det viktig at du forstår. Mange små steg fører til store resultater. Bli derfor klar over hvilke steg du tar og om de vil føre deg til dit du egentlig ønsker å komme. Det hjelper lite å bestille fly til Peru om du egentlig kunne tenke deg en reise til Maldivene for eksempel.Jeg og Universet holder nå på å skaper et gruppekurs som skal innbefatte både egenkjærlighet, gi slipp på frykt, danne en sterkere relasjon til oss og ditt personlige åndeteam + mye mer. Det ser nå ut til at navnet blir "Lev fra Sjelen". Føler du at du kunne trenge litt hjelp og støtte på veien videre så hold øynene åpne både på epost og i sosiale medier fremover.