Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 39 - 2022

Oppdatert: 28. okt.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Ta nå å lukk øynene. Pust. Kjenn at du sinnet ditt slapper mer og mer av. Og så spør du deg selv, ditt indre, ditt høyeste selv, oss - du kan kalle det hva du vil - om hva din sjels kall er. Spør deg selv spørsmål som dette:

 • Hva føler jeg meg kallet til å gjøre?

 • Hva er meningen med akkurat mitt liv?

 • Hvordan skal jeg leve ut mitt fulle potensial?

 • Hvordan kan jeg benytte meg fullt ut av min indre kraft?

 • Hva skal til for å gjøre drømmene mine til virkelighet?

 • Hva er første steg på veien mot mitt nye liv?

 • Hva er min livsoppgave?

Du ser kanskje her at noen av spørsmålene har potensial til å gi samme svar, men vi har listet opp disse spørsmålene fordi noen vil trigge frem svarene inni deg, mens andre potensielt vil føles som ubesvarte.


Vit at vi alltid er her for deg, men du må puste og lytte godt for å høre oss med alt annet som foregår i ditt vakre hode.


Så bruk litt tid på denne oppgaven, kjære deg vårt barn. Den vil potensielt bringe deg litt av den klarheten du søker etter. Og så må du ikke være redd for å ta i et tak og faktisk gjøre som vi oppfordrer deg til. Nye veier og begynnelser er nemlig noe egoet hater og det vil prøve så godt det kan å få deg på andre tanker og holde deg der du er. Motstå fristelsen for å lytte til egoet og lytt i stedet til oss.


Du er ment for noe mer!

Kortet for onsdag og torsdag er:STOPP. Ikke overtenk. Ikke overanalyser. Vi vet godt at spørsmålene vi nevnte tidligere her kan gjøre at du begynner å bruke hodet istedenfor hjertet og sjelen, men ta deg i det, si stopp til deg selv og gå ned i hjertesenteret igjen når du føler at du begynner å tenke logisk rundt det hele.


Det vi forteller deg vil ikke alltid være logisk. Det vil ikke alltid kunne analyseres på en bra måte. Det betyr at om du prøver å bringe logikk inn for å besvare de åpne spørsmålene over her, da kan du lett kjøre deg fast og skape et skikkelig kaos i ditt vakre hode.


Vi vil aller helst unngå det både vi og du, ikke sant? Så ikke overtenk, for tro det eller ei, din mening med livet - din livsoppgave - kjenner du egentlig til, du har bare ikke dykket dypt nok i deg selv til å innse akkurat det enda.


Så lytt til din sannhet. Spør deg selv:

 • Hva er sant for meg?

 • Hva tror jeg på?

 • Hva bringer meg glede?

 • Hva fyller meg med god og positiv energi?

Bli litt mer selektiv i hvilke sannheter og trossystem du "adopterer" og sjekk inn med sjelen din først. Da vil du finne ut om dette er en sannhet som gjør deg godt eller mindre godt. Ta så kun til deg det som virkelig føles godt og booster deg med ren, positiv energi.


Kortet for helgen er:Vi beklager på forhånd alle disse refleksjonsoppgavene, men vit det at det faktisk er til ditt eget beste. Vi vil deg jo alltid ditt beste, det håper vi du vet. Vi håper også at du utfører disse refleksjonsoppgavene fylt opp med kjærlighet, akkurat som dem er sendt deg med. Her er dem:

 • Om du visste at du ville være fullt ut støttet, hva ville du gjort?

 • Om du hadde en god fe - akkurat som Askepott - som bare kunne svinge med tryllestaven og vipps så levde du drømmelivet, hvordan ville det livet sett ut?

Enten du føler at du famler deg rundt i blinde eller du vet at du er på riktig vei så kan disse spørsmålene (og de overnevnte) være fine å reflektere litt rundt. De kan nemlig gi deg innsikt som vil være gull verdt for deg på veien videre.


For hvordan skal du vite hvor du skal gå - hvilke valg du skal ta - om du ikke har det klinkende klart for deg hvor du egentlig ønsker å være, hvordan du ønsker at livet ditt skal se og føles ut? Det ville vært som om du prøvde å få GPS-en (Google Maps) til å lede deg til riktig destinasjon uten å faktisk legge inn riktig adresse for ønsket destinasjon. Det ville du vel ikke finne på å prøve deg på, ville du vel?


Så hvorfor prøve på det når det gjelder livet? Først må du finne ut hvor "ønsket destinasjon" er og så kan du starte å bevege deg i den retningen vi og ditt indre GPS-system leder deg i.


Masse heiarop sendes din vei! Vi vet du har det du trenger inni deg.


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa⁣

Spirituell Mentor | Livscoach | Hypnoterapeut⁣PS. Ønsker du dagens budskap fra Universet (som jeg før la ut på story på Instagram og Facebook) direkte inn i innboksen din? Legg igjen navn og epost her, så vil du motta disse budskapene når de sendes ut.


PPS. Sliter du med frykt, negativt tankekaos, lav selvfølelse og selvtillit og drømmer om et liv hvor du kontrollerer frykten, positive tanker er en del av hverdagen, du kjenner din egen høye verdi og har en sterk kontakt med ditt eget personlige åndeteam? Da kan jeg og Universet hjelpe deg! Første steg er å booke din gratis mini-boost med oss HER, hvor du blant annet får et kanalisert budskap fra Universet om neste steg og vi ser på hvordan vi best kan hjelpe deg med å manifestere dine drømmer om til virkelighet.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle