top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 38 - 2022

Oppdatert: 28. okt. 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere av Kyle Gray.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Harmonien sprer seg i livet ditt og inni deg. Du kommer mer og mer i ett med kjernen av deg selv, men fortsatt "mangler" det noen biter.


Vi sier "mangler" i hermetegn fordi at du aldri egentlig mangler noe - du kan aldri miste deler av deg selv bokstavelig, men følelsen av mangel er der likefullt. Så når du tar å bretter opp ermene og jobber med disse bitene som du føler mangler, da vil du komme mer og mer i kontakt med den dypere delen av deg - selve essensen av den du er. Sjelen din, med andre ord.


Så la deg selv åpne denne døren for de dyptliggende delene av deg selv. Vær nysgjerrig. Vær åpen. Vær leken. Vær kontaktsøkende.


Når du kommer i kontakt med de bortgjemte delene av deg og din essens, da slipper du samtidig inn helende energi og harmoni.


Disse energiene er fantastiske å ta med seg videre på veien din og vil virkelig hjelpe deg på veien som ligger foran deg. Når du heler deg selv og gir deg selv tillatelse til å la alle delene av den du er få plass, da åpner du opp for mer harmoni, mer glede og enda mer kjærlighet.


Kjærlighet i alle dens former. Alt fra egenkjærlighet til romantisk kjærlighet. Så om du har følt at kjærlighetslivet ditt ikke har vært helt optimalt, så kan nettopp det å hele disse bortglemte delene av deg være akkurat det du trenger for at ting skal løsne på det området også.


Gi deg selv tillatelse til å romme hele din væren, hele din essens. Omfavn alle delene av deg, for hver eneste del er en del av den du er og er det som til sammen gjør at du er akkurat den du er. Strålende, magisk og nydelig!


Med andre ord er det ikke bare du selv som vil tjene på å ha fokus på dette indre arbeidet, det vil også tjene dine relasjoner - spesielt av den romantiske sorten.

Kortet for onsdag og torsdag er:I takt med at du bringer alle delene av deg selv frem i lyset så blir du også oppløftet. Du løfter ikke bare deg selv ved at du gjør den innsatsen som kreves i dette helende arbeidet, vi er også med å løfter deg til nye høyder.


Så gi slipp på det som binder deg. Gi slipp på det som tynger deg så pass mye at du ikke stiger opp.


Vi veileder deg på veien - steg for steg. Gå i tillit og vit at du har litt av en prosess foran deg om du velger å fortsette med dette indre arbeidet som vi denne uken - her og nå - oppfordrer deg til å starte på.


Den vil være transformerende på mer enn én måte og vi håper at du tar å prater med nære -og kjære (én person er nok), prater med en profesjonell eller rett og slett bare prater med oss. Dette håper vi fordi at du da alltid vil ha noen å lene deg på og som på en måte går på veien sammen med deg. Det er også gunstig å ha noen som heier deg fremover når motivasjonen ikke er på topp og du aller helst vil gi opp hele greia - og de dagene har alle dere mennesker, noen har dem bare ofte enn andre.


Så ikke steng deg inne i din egen prosess, la andre gå sammen med deg. Likevel så håper vi du her er selektiv og kun velger sjeler som støtter deg, og den transformasjonen du ønsker deg, fullt ut.


Ær deg selv. Ær din indre kraft. Ta deg en dans for å få energifrekvensen din til å spille på lag med deg og bare vær den du er innerst inne. Du skal opp til nye høyder, bringe healing inn i det som trengs å heles og bare kjenne på følelsen av at du er så mye mer en nok, akkurat som du er og at du har hatt det i deg hele tiden.</