top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 37 - 2022

Oppdatert: 8. okt. 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Alt du trenger finnes inni deg, du må bare våge å tro det. Du må våge å lete innover etter det du trenger istedenfor utover, vårt barn. Vi vet det kan være vanskelig, men når du først knekker denne koden her så vil ting løsne mer og mer for deg.


For du har allerede det du trenger for å kunne skape det du vil ha. Du må bare innse selv at nøkkelen du har ventet på den er nettopp DEG. Du ER nøkkelen altså.


Så gå ut der og vær den inspirerende, rå, fantastiske og vakre sjelen som du er! Gå ut der og la lyset ditt skinne. Ha fokus på det du ønsker deg, fokus på der du ønsker å være, og la vi ta oss av detaljene.


For som med alt annet du trenger så vil du også se at vi er med deg på hvert eneste steg på veien - og veileder deg gjennom intuisjonen din (det du kanskje kaller for magefølelse) - om du bare lytter innover.


Så økt fokus på det indre istedenfor det ytre altså. Det er der den ordentlige verdien ligger.

Kortet for onsdag og torsdag er:Vi vet du sliter litt med å tro på at drømmer kan bli virkelighet for deg også. Da snakker vi spesielt om disse store drømmene som du drømmer på med en følelse av at det kun vil forbli drømmer.


Men la oss spørre deg: Føles disse drømmene gode å drømme? Vil du si livet ditt hadde blitt bedre - mer magisk - om disse drømmene var en del av virkeligheten din? Vi vet allerede svaret, men ønsker at du selv skal tenke litt over det.


Hvorfor? Fordi at vi ønsker å stille deg et oppfølgingsspørsmål. Det er: Hva tror du er meningen med livet? Da tenker vi ikke på meningen som i livsoppgave, men den generelle meningen med livet for alle inkarnerte sjeler.


Det er å føle på glede og lykke. Meningen er at du skal være tilfreds. Dette betyr ikke at livet skal være fritt for utfordringer, men at du ikke skal gå rundt med en nærmest konstant følelse av at livet burde være noe mer. En nærmest konstant følelse av at livet skulle vært bedre.


Så hvor vil vi med dette? Jo. Vi ønsker at du skal forstå det at de drømmene du går rundt og tenker på konstant, de har ikke kommet flyvende inn i hodet ditt for at du skal ha noe fint å fokusere på i ti minutter før du vender tilbake til den "trauste" virkeligheten. De er der for at du skal finne drivkraften i deg og gjøre drømmene om til mål. Planer om til handling.


Du vil nemlig da utrette mirakler for deg selv. Du vil da innse at det du til nå har trodd var en umulighet faktisk er fullt og helt MULIG.


Er dette en prosess som kun krever at du knipser med fingrene og vipps så er drømmene dine en del av din virkelighet? Dessverre, nei. Det vil kreve en innsats fra din side. Det vil koste, men samtidig så vil det smake så mye, mye mer.


Så sats. Sats på deg selv. Sats på drømmene dine. Sats på livet ditt. Hvordan du gjør det er helt og holdent opp til deg, men husk at du kommer raskere til mål om du får hjelp på veien.


Vi tror på deg. Vi heier på deg. Vi ser potensialet ditt og nå er det tid for at du ser det selv også!


Kortet for helgen er:


</