top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 36 - 2022

Oppdatert: 8. okt. 2022

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Det er så viktig at du følger gleden. Så viktig at du følger den livsveien som får sjelen din til å synge. For enten du tror på det eller ikke så er det meningen at livet skal være fylt med magi, glede, lykke og andre gode følelser. Det er ment at livet skal føles magisk!


Betyr det at livet er ment å være fri fra utfordringer, motgang og negative følelser? Absolutt ikke. Livet er ment å bestå av kontraster og det er ofte de stormene du må igjennom som former deg mest og hjelper deg med å bli den du alltid har vært ment å være.


Så ja, livet er en dans på roser. Dansende lett og behagelig på nydelige roseblader og så treffer du plutselig en torne fra tid til annen før dansen fortsetter igjen.


Så om du føler at livet ikke er helt som du kunne tenkt deg så vit at det finnes løsninger på den utfordringen. Reflekter gjerne litt ekstra på spørsmålet "Hva får sjelen min til å synge?" i dag. Allerede ved å gjøre den bittelille tingen har du tatt et steg fremover.

Kortet for onsdag og torsdag er:Du har så mye kraft i deg, vårt kjære barn. Du har så mye potensial i deg. Du ønsker å tro på det, det vet vi, men ofte så stopper det litt opp, egoet kommer på banen og du lytter mer til det enn til oss og din egen indre stemme.


Så tillat deg selv å bli elsket av deg selv. Tillat deg selv å se det nydelige, fantastiske og magnetiske lyset som vi ser når vi ser på deg. Du er renhet. Du er lys. Du er kjærlighet.


Du fortjener så mye! Det å leve et magisk liv - et liv som fyller deg med utømmelig glede og som får sjelen din til å synge - er din livsrett. Det er din fødselsrett. Så benytt deg av denne livsretten. Si ja til deg selv. Si ja til drømmene dine. Si ja til livet.


Stå stødig i den du er vel vitende om at du på innsiden har en enorm kilde til kraft. Du er sterk. Du er modig. Du er vakker! Helt enestående faktisk. Ingen er som du.


Benytt deg av denne kraften du har inni deg videre på livets vei. Åpne deg også opp for vår hjelp. Vi er her for deg nemlig og det å hjelpe og støtte fysiske sjeler på deres reise er noe av det vi elsker mest.


Så igjen; si JA til deg selv og bestem deg for å leve ut ditt fulle potensial. Du fortjener det. Du er god nok. Du har det som skal til!


Kortet for helgen er:Det er så viktig at du tar vare på deg selv og har det bra! Din trivsel er faktisk helt nødvendig. Hvorfor? Jo, fordi det skaper flyt. Det skaper momentum. Det skaper ønskede manifestasjoner.


Så ta vare på deg selv vårt barn. Unn deg gode ting. Gjør det til en daglig rutine å spørre deg selv "Hva har jeg behov for i dag?" og så gjøre minst én av disse tingene som kommer frem i tankene dine. Det trenger ikke være noe stort, bare noe som fyller deg med godfølelser.


Omfavn livet og alt det har å by på. For ja, livet er magisk og ja, du er skaperen av livet ditt enten du liker det eller ikke. Det er derfor også det er så vi