Budskap fra Universet for uke 35 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Du legger for stort press på deg selv, vårt kjære barn. Sett en sluttstrek for dette nå og senk forventningene du har til deg selv. Du tror kanskje at dette er forventninger som også andre forventer at du innfrir, men nei, du er din strengeste kritiker!


Så pust. Tell til 10. Senk skuldrene og tillat deg selv å hvile. Det er viktig det også vet du. Hvile altså. Det å puste. Det å være tilstede.


Da får du også gjort mer, tro det eller ei. Du får en helt annen energi når du roer ned, puster, senker forventningene og vet i ditt indre at det du gjør er mer enn godt nok. For ja, vårt kjære barn, det er det. Så uendelig mer enn godt nok er det!


Så ro ned. Slutt å brenn lyset i begge ender. Be om hjelp om du trenger det. Hjelpen kan komme fra både fysiske og ikke-fysiske sjeler, ditt valg. Bare be om hjelp og senk både tempo og forventningene du har satt til deg selv.


Kortet for onsdag og torsdag er:Føler du ikke at du er på linje med deg selv? Føler du at du ikke ser veien videre helt klart? Det gir mening, spør du oss og om du føler det sånn så har vi en god nyhet til deg.


Grunnen til at du føler det som du føler er fordi du er for oppjaget. Du er stresset, utålmodig og har skapt et enormt press overfor deg selv og det du ønsker å oppnå. Dette er grunnen til av vi ber deg om å senke kravene du har til deg selv, senke tempoet, puste og bare kjenne på tilstedeværelse.


Så kan du gjøre det? Slippe det som skaper stresset i deg og bare nyte livet, kan du?


Det betyr ikke at du skal hvile på laurbærene eller noe i den duren, det betyr bare at du skal bli mer bevisst på hva som er den riktige balansen for deg. Det betyr bare at du ikke skal gi deg selv så enormt høye krav og standarder å leve etter. Det betyr bare at du skal smøre deg med litt tålmodighet, la ting ta den tiden det tar og vite at det du gjør er mer enn godt nok. DU er mer enn god nok!


Da kjære deg, da vil veien videre dukke opp som et klarere syn. Da vil du føle deg mer på linje med deg selv. Da har du nemlig overskuddsenergi nok til å ta fatt på det som venter deg, og dét er spennende det.Kortet for helgen er:Jøss, se på det da du. Se på det. Det er lys i enden av tunellen denne gang også gitt. Det er alltid det.


Så slapp av og ha fokus på at alt ordner seg, det kreves bare litt tålmodighet og det at du er villig til å jobbe deg gjennom det som vi har pratet om.


Vi bærer børene dine sammen med deg. Husk at vi alltid er her for deg, men at du for å få skikkelig fantastisk hjelp må spørre. Det gjør nemlig en forskjell.


Så vit at det lysner og du er på god vei. Vi er veldig stolte av deg, og vi gleder oss til å se deg blomstre i takt med at du senker kravene og forventningene du har til deg selv og i stedet erstatter dette med affirmasjonen "Jeg er god nok akkurat som jeg er".


Masse heiarop, lys og kjærlighet sendes din vei, alltid! Du er fantastisk!


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle