top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 34 - 2022

Oppdatert: 8. okt. 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Ta et kvantesprang, vårt kjære barn. Ta en sjanse. Lukk øynene og hopp uti det ukjente. For har du egentlig stilt deg spørsmålet "hva er det verste som kan skje?", og det uten å tre inn i krisemodus eller lignende?


For om du skal være helt ærlig med deg selv, er det egentlig så mye galt som kan skje av å følge intuisjonen din og gå for det du egentlig ønsker deg?


Nei. Det som holder deg igjen, vårt kjære barn, det er mangelen på troen på at det er mulig og mangelen på tro på deg selv.


Så her sier vi det bare rett ut: ha tro på deg selv, vit at du vil lære mye i prosessen, samme hva resultatet måtte bli og vit at du ved å tre ut av den berømte komfortsonen så vokser du. Noe som altså er en skikkelig, skikkelig bra ting!


Så nå spør vi deg, hva venter du på? Hopp og stol på at vingene dine bærer deg. Vi er i alle fall her for støtte, alltid!

Kortet for onsdag og torsdag er:Sjelen din roper, hører du dens kall?


Det er skummelt å ta opp kampen mot frykten og egoet, men vit også at det er det eneste valget du har om du virkelig ønsker å følge sjelens kall, ditt hjertes veiledning, vår veiledning. Samme hva du måtte kalle det, det går ut på det samme. Du vet, den dragningen du har inni deg som gjør at du drømmer om det du drømmer om. Hvorfor bare la det være en drøm? Hvorfor ikke gjøre den om til virkelighet?


Så tillat deg selv nå å svare dette kallet, svare denne dragningen. Tillat deg selv å lytte til din indre stemme - din intuisjon - og la sjelen og hjertet ditt vise veien å gå videre fra der du er nå.


Ikke frarøv deg selv denne lykken fordi du lar egoet, frykt, selvpålagte begrensninger og/eller lav selvfølelse stoppe deg. Nå er det tid for å gi slipp på alt det der - og alt annet som måtte holde deg tilbake fra dine drømmer og ønsker - og omfavne all den magien som finnes både i deg og rundt deg til alle kanter.


Følg sjelens kall, hopp ut av komfortsonen og våg å være den du alltid har vært ment å være, den du vet du er på innsiden.


Kortet for helgen er:Dyp healing finner sted når du virkelig tillater ditt sanne jeg - din sjels visdom - å komme til overflaten.