top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 33 - 2022


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere av Kyle Gray.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Hev deg over mørket og det som ikke gjør deg godt og la i stedet lyset slippe inn. Lyset av ditt sanne jeg. Ditt strålende, vidunderlige vesen.


Slipp deg selv fri og la deg selv blomstre som den blomsten du alltid har vært ment å være. Ikke prøv å være noe du ikke er for at du tror at det er det som skal til for å få andres godkjennelse og oppmerksomhet.


Husk at det er ved å være den du er - den du virkelig er på dypet altså - at du tiltrekker deg de menneskene, de opplevelsene og de tingene som er ment for akkurat deg. Det er det som i sannhet til syvende og sist vil gjøre deg lykkelig.


Så la deg selv stige frem i lyset. La deg selv bli sett, hørt og følt - for tro oss vårt barn, du er vidunderlig, fantastisk og magisk! Du fortjener å stå i glansen av deg selv, den du virkelig er innerst inne. Tillat deg selv å skinne med full styrke. La lyset som alltid har vært en del av deg få slippe ordentlig frem sånn at du skinner som den stjernen du alltid har vært - og alltid vil være!

Kortet for onsdag og torsdag er:Ha et åpent sinn og prøv å se på det du opplever på et dypere nivå. Da vil du ikke bare vokse, men du vil finne verdifulle skatter som du ikke tidligere la merke til. Skatter som er verdt å se, verdt å bite seg merke i.


Åpne deg opp og rett fokuset ditt mot det du ønsker deg, ikke mot det du ikke ønsker deg. Vi vet at dette er enklere sagt enn gjort for dere mennesker, men øvelse gjør mester her, som med alt annet. Så øv deg på å være bevisst fokuset ditt.


Da bruker du energien og de universelle lovene (som loven om tiltrekning) effektivt og til din fordel, istedenfor som en ulempe.


Det finnes så mye mer mellom himmel og jord enn det du kan forstå. Du kan se mange av disse tingene, men likevel så er det fortsatt ting som er mer skjult. Så lev med troen og tilliten sterk, for den type energier hjelper deg mer enn du aner.


Kortet for helgen er:Du er sååå på vei, vårt kjære barn. Så på vei...


Husk at alt henger sammen. Når du virkelig lytter til sjelen din og lever ditt fulle potensial utifra den, da skjer det saker og ting på alle plan og nivåer, ikke bare ett.


Vi vil gjerne også at du skal vite at det å ha fokus på ett steg av gangen, det er mer enn nok. Sett den ene foten foran den andre og vit at du ved å gjøre det så beveger du deg fremover, samme hvilken fart du holder.