Budskap fra Universet for uke 32 - 2022

Oppdatert: 22. aug.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Plei deg selv, vårt kjære barn. Det er ikke egoistisk å ta vare på seg selv. Ikke bare er det nødvendig, men det forholdet du har til deg selv kan også smitte over på de andre relasjonene dine.


Så hva betyr egentlig det? Jo, det betyr at om du har et godt forhold til deg selv så skaper dette gode forhold for at dine andre relasjoner også skal bli bedre, dypere og mer harmoniserte. Fantastisk, eller hva?


Så om du går og drømmer om dypere relasjoner og et utvidet nettverk av likesinnede sjeler - og kanskje spesielt en romantisk partner (en kjæreste) - så start med deg selv. Se på hvilket forhold du har til deg selv. Er det stødig og godt eller litt vaklete? Om det er litt vaklete så jobb med å få det mer stødig, for som vi sa, forholdet du har til deg selv kan smitte over på dine andre relasjoner.


Så legg fra deg tanken om at egenkjærlighet er egoistisk og på grensen til narsissistisk og se på det som en nødvendighet. Se på det sånn som det i sannhet er; noe som alle mennesker burde praktisert hver eneste dag. Sunn og naturlig egenkjærlighet skaper en bedre verden, ikke en dårligere.


Start derfor uken med å virkelig pleie deg selv og gi ditt indre barn omsorg. Og ikke bare gjør det i dag og i morgen, men hver eneste dag. Det er sunt og du fortjener det!

Kortet for onsdag og torsdag er:Du har kanskje hørt Linn si (eller lest det i en tekst hun har skrevet) at egenkjærlighet gjør det umulige mulig, eller? Om ikke, så håper vi du leser ekstra nøye nå og tar til deg hvert eneste ord, dette er viktig nemlig. Veldig viktig.


Egenkjærlighet skaper en fantastisk god energi og som du antakelig nå vet så vil denne energien tiltrekke seg mer av den samme energien. Det betyr, vårt kjære barn, at du må få øynene opp for den kraften som bor i deg. Virkelig sperre øynene opp og se deg selv sånn som vi ser deg!


Du er faktisk i stand til å utrette hva som helst. Så la ikke frykt, ego og andre begrensninger du legger på deg selv stoppe deg. Se deg selv i et bedre lys, gi deg selv den kjærligheten du fortjener og gå for det du vil ha uten å se deg selv tilbake.


Du er i sannhet så mye mer enn det du tillater deg selv å være. Husk at det er ingen skam å be om hjelp om du skulle trenge det. Be om hjelp til å virkelig få frem potensialet ditt sånn at du også kan begynne å leve livet som du alltid har vært ment å leve - enten du vet hvordan det livet ser ut eller bare vet at livet må være noe mer enn sånn som det er akkurat nå. Det finnes så mange rundt deg som kan hjelpe deg på vei og gi deg det lille dyttet som skal til. Vi - og Linn - er også her. Alt du trenger å gjøre er å løfte hånden og spørre.


Uansett så oppfordrer vi deg nå til å ta sjansen, hoppe uti det og begynne å tro på at det umulige er mulig og at du fortjener alt du ønsker deg og enda mer!


Kortet for helgen er:Nye kapitler og muligheter venter deg som følger vår oppfordring om å praktisere egenkjærlighet, anerkjenne kraften som bor i deg og våge å gå for drømmene.


Du bryter deg da fri fra fortidens lenker og kan se fremover med et frisk pust, forsterket mot og en ny styrke og tillit som du ikke tidligere har visst bor i deg.


Vårt kjære barn, vit at du er din egen lykkesmed. Det kan høres ganske klisjéaktig ut, men vit at det er en klisjé av en grunn. Det er nemlig sant. Så gå ut der, strekk armene i været og skap deg det livet som fyller deg med magi, lykke og glede ut av en annen verden. Den lykke som du nå der du sitter kun kan tenke deg finnes på film, men som faktisk finnes i virkeligheten også.


Så tro på at det du tror er en umulighet faktisk er en mulighet. Tro på at du fortjener alt godt og kan få din eventyrslutt du også. Tro på det som fyller deg med glede og trygghet og som beriker livet ditt og fyller deg med positiv energi.


La deg selv følge godfølelsene. La deg selv følge din sjels kall, Universets stemme og ditt hjerte. Hva enn som resonnerer ved deg vårt barn. Vi gir deg her et kjærlighetsfylt dytt og håper du nå fortsetter videre og tillater deg selv å leve ut fra ditt fulle potensial.


Mange heiarop fra både oss og Linn!


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle