Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 30 - 2022

Oppdatert: 22. aug.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Finn frem barnet i deg. Lek deg frem og legg seriøsiteten til sides for noen øyeblikk.


Ta vare på ditt indre barn og la det få ta litt plass i deg nå. Lek, vær litt spontan og impulsiv (på en god måte), fortap deg i øyeblikkene og se på alt livet har å by på med en barnlig fascinasjon og undring.


Se verden gjennom ditt indre barns øyne, med andre ord. For du vet kanskje at barn ser på ting med undring, fascinasjon og nysgjerrighet, også sånne ting som dere voksne ser på som helt vanlige og hverdagslige.


Derfor starter vi denne uken med en oppfordring til deg om å lære litt av barna her. Da vil du ikke bare være mer tilstede i øyeblikkene, men du vil i tillegg la ditt indre barn få komme mer til uttrykk. Noe som igjen kan føre til healing og sårt trengte forløsninger.


Så følg gleden, lek deg frem og nyt øyeblikkene i undring, fascinasjon og nysgjerrighet.

Kortet for onsdag og torsdag er:Bruk den magiske energien som svirrer rundt deg nå til din fordel, og få hjelp fra blant annet måneenergien til. å skape nye magiske begynnelser for deg selv.


Vi er straks ved veiens ende i juli og en ny måned står klar til å tas i mot. Før august banker på så er det tid for nymåne, og det er denne energien vi virkelig håper du benytter deg av denne uken. Nymånen er på torsdag og denne energien kan du bruke for å manifestere inn det du ønsker deg i livet. Ved nymåne er nemlig det perfekte tidspunktet for å ha ekstra fokus på manifestering.


Så gi drømmene og ønskene dine ekstra fokus disse dagene. Skriv en manifesteringsliste. Der skriver du ned ønsket/drømmen du har og så skriver du en tidsfrist for når det skal være manifestert.


Du kan gjerne også ta. å visualisere (se for deg i tankene dine) at drømmene og ønskene dine er en del av din virkelighet her og nå. Kjenn på alle de gode følelsene som kommer opp når du tenker på at det du drømmer om er virkelighet. Du lever drømmen, akkurat som du har ønsket så lenge. Vær i følelsene og ta dem med deg i visualiseringen, for det er her den virkelige magien ligger.


Så gjelder det så bare å ta action på det intuisjonen og hjertet ditt måtte veilede deg til å gjøre.


Nå er det dags for å skape magi, sette i vei mot oppfyllelsen av drømmer og ønsker og virkelig leve livet du alltid har vært ment til å leve. Heia heia!


Kortet for helgen er:Egoet ditt kan ha ekstra mye å si i disse tider og vi vil gjerne be deg om å ta det som et skikkelig godt tegn, samtidig som vi oppfordrer deg til å holde deg for ørene når det prater og i stedet lytte til oss.


Det at egoet maser og brøler er et godt tegn, for er det noe egoet ditt ønsker så er det å holde deg der du befinner deg akkurat nå - i den trygge boksen. Alt nytt er skummelt, og veien som leder deg til lykke er "farligst" av alt ifølge egoet. Egoet ønsker ikke du skal være lykkelig, men i stedet leve et middelmådig liv innenfor komfortsonens rammer.


Det er du ferdig med nå, sant? Lytt til intuisjonen og hjertet ditt. Lytt til oss. Vi vil vise deg veien å gå, men du må selv gå den.


Så sett den ene foten foran den andre, stå stødig i din visjon om hva som er drømmelivet for deg, og gå så å gjør krav på nettopp den visjonen. Gjør drømmen og visjonen til virkelighet. For selv om du kanskje ikke måtte tro på det akkurat nå - og selv om tanken kan føles fjern - så vit at du har det som skal til for å lykkes med det oppdraget.


Bare stå stødig i den du er og i den visjonen for livet ditt som du har.Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle