top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 3 - 2023

Oppdatert: for 2 døgn siden


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Bruk starten av uken til å lytte innover og kjenne etter hvordan du best kan oppnå det du drømmer om.


Kanskje er det å investere i noen som kan hjelpe deg med å komme til dit du vil raskere og lettere. Kanskje er det å bare ta en pause og fordype deg i dine egne tanker og ditt eget sinn. Kanskje er det å gå all in i et prosjekt eller et tema som du virkelig har en lidenskap for. Eller kanskje det er noe helt annet.


Så hvordan vet du hva du trenger å gjøre?


Jo, det gjør du ved å lytte innover og kjenne hvor vi, hjertet ditt og sjelen din vil ha deg hen. Hva blir du dradd mot? Hvilke alternativer føles best?


Du har lett for å overkomplisere ting, så gå ut av hodet og ned i hjertet. Ved å gjøre det så vil du lettere kjenne etter hva som er riktig for akkurat DEG. Du lærer deg bedre å kjenne og du blir bedre på å prioritere deg selv.


Alt dette er viktig for fremgangen og drømmene dine.


Kortet for onsdag og torsdag er:Ikke bekymre deg så mye, vårt kjære barn. Drømmer blir virkelighet, men det er opp til deg å lytte til din indre visdom - til oss - og ta inspirert handling.


La marihønen som kraftdyr hjelpe deg med å se lykken som venter. La henne hjelpe deg med manifesteringen av drømmelivet ditt og stå stødig i forandringer som venter deg når du tar inspirert handling og følger hjertet og sjelens kall.


Kast frykten på dør og ta tilbake kontrollen. Vit at den innsatsen du legger ned i ting skaper et resultat. Du høster som du sår, så hva velger du. å så?


Vi oppfordrer deg til å tro på deg selv, din mission og dine drømmer. Vit du er på rett spor. Igjen vil vi presisere det faktum at du ikke trenger å klare alt alene. Marihøne-energien, vi (inkludert ditt personlige åndeteam) og fysiske sjeler som dine nære -og kjære + profesjonelle kan hjelpe deg fremover om du kjenner behov for det.


Igjen, det er viktig at du lytter innover og handler på de intuitive "hit´sene" du får. Mange heiarop herfra!Kortet for helgen er:Nå er det viktig at du har tungen bent i munnen og er forberedt på det uforberedte. Fremgang kan skje raskt når du bare bestemmer deg for å ta aktive valg knyttet til hva du ønsker for livet ditt.


Du har nemlig mye makt her og hvordan du benytter deg av denne makten er helt og holdent opp til deg.