Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 29 - 2022

Oppdatert: 22. aug.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Vit det vårt kjære barn, du har så utrolig mange ikke-fysiske sjeler rundt deg. Du har et sterkt åndeteam ved din side, og vi står alle klare til å hjelpe deg med hva som helst.


Så tre ut av tvilen du befinner deg i. Tre ut av mangelmentaliteten. Ta i stedet å tro - med hele deg - at det livet du ønsker deg er innenfor din rekkevidde. Tro med hele deg at åndeteamet ditt, og resten av oss, er med deg på hvert eneste steg av veien. Gå derfor videre i tillit.


Bruk åndeteamet ditt for alt det er verdt. Spør om hjelp til både smått og stort. Ikke hold tilbake. Ingenting er nemlig for stort eller for lite å spørre om, så vær så snill, bare spør oss om det du trenger.


Vær så åpen for å ta imot det som rettmessig er ditt. Det du ikke bare ønsker deg, men det du fortjener - bare ved å være den magiske sjelen i menneskekropp som du er.


Lys og kjærlighet sendes deg i massevis og vi er alltid her for deg. Vi snakker til deg som en helhet, en helhet som åndeteamet ditt er en del av. Den helheten som Linn kaller Universet. Det er oss.


Husk alltid at du er omgitt av lys og en uendelig mengde av den reneste formen for kjærlighet. Vi er her alltid,. Inviter oss inn (om du ikke er én av de mange som allerede har gjort akkurat det) og la oss gå sammen med deg.

Kortet for onsdag og torsdag er:Noe nytt kaller på deg, så lytt til sjelen din, lytt til oss. Nye opplevelser, mer magi og nye begynnelser står for tur. Derfor er det nå ekstra viktig at du lytter innover og går dit hvor du blir kallet til å gå. Ditt hvor sjelen og vi leder deg.


Det kan være skummelt ja, det har vi all forståelse for, men likevel så dytter vi deg i den retningen. I retning det skumle, det ukjente, det nye.


Hvorfor? Fordi det er på tide at du kommer deg ut av boksen din. Det er tid for å skinne, og det gjør du ikke ved å holde deg i det berømmelige hamsterhjulet som du befinner deg i. Vi har rett, har vi ikke?


Så stopp opp et sekund og lytt. Bare lytt. Hva hører du? Hvor føler du at du blir kallet til å gå? I hvilken retning føler du at du blir dyttet?

Sånn ja... gå dit nå... Og du? Ikke se deg tilbake, du skal ikke den veien. Nå er det fremover som gjelder.


Du fikser dette, det er vi sikre på. Vit også at om du skulle trenge litt ekstra hjelp, noen push i riktig retning, noen som kan hjelpe deg til å gå dit du virkelig vil, så finnes det alltid hjelp å få. Vi og Linn er blant de mange som stiller opp, men du må ta første steget.


Kortet for helgen er:Så her er det altså.... ditt første steg på veien mot alt det nye. Spørsmålet "hva lyser deg opp?".


Lukk nå øynene vårt kjære, vidunderlige barn. Pust. Kjenn at du kommer i kontakt med både din kropp og sjel. Spør deg selv så "Hva lyser meg opp?", "Hva gir meg glede", "Hva tilfører livet mitt dybde, mening og lykke?".


Pust og kjenn etter... Kjenn virkelig etter. Sjelen din (ditt høyeste selv) vil svare deg, akkopagnert av oss.


Så reiser du deg opp, strekker hendene i været og sier høyt for deg selv "YES, dette klarer jeg" og wolla, du er i gang.


Var det så vanskelig? Nei, det er enkelt... Nå må du bare ikke la egoet og frykten få overkjøre deg lenger. For vet du hva? Du har helt rett, dette KLARER DU!


Heiarop, styrke og uendelige mengder kjærlighet sendes din vei. Ta imot med åpne armer og gjør deg klar for mer magi ved å sette den ene foten foran den andre på den veien du virkelig ønsker å gå.


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle