Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 28 - 2022

Oppdatert: 22. aug.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Nå gjelder det å holde tungen rett i munnen og holde seg litt fast i svingene, for her kan det skje mye på en gang.


Alt som skjer for tiden kan gi deg en følelse av overveldelse, men når den følelsen oppstår så ta deg ett minutt hvor du fokuserer på pusten og sentrerer deg selv igjen. Da sørger du for å holde deg balansert.


Det er viktig at du er klar og bestemt. Ikke bare i forhold til mål, ønsker og hva du vil ha, men også når det gjelder kommunikasjon. Med alt som skjer for tiden kan det fort oppstå misforståelser, så sørg for å være klar i kommunikasjonen, samtidig som du spør om ting var ment som sånn du tolket det når andre kommuniserer med deg.


Hold deg fast og vit at ting kan bevege seg fort fremover. Derfor er det ekstra viktig nå at du er klar på hva du vil og ønsker, og også kommuniserer det "ut til verden".


Dette er ikke tiden for å være vag, med andre ord.

Kortet for onsdag og torsdag er:Ikke fall for fristelsen til å gå inn i et virvar av tanker om veien videre. Gjør det enkelt istedenfor å overkomplisere alt. Da sparer du deg nemlig for mye tid og mye tankekjør.


Som vi var inne på tidligere så trenger du å være klar og tydelig på hva du virkelig vil og ønsker. Hvordan ser fremtiden du drømmer om ut? Føl på det, vær i følelsene. Se det for deg. Tenk deg til hvordan det hadde vært om denne fremtiden var livet ditt om noen øyeblikk... Så kan du ta det videre derfra.


Spør deg selv hva du trenger å gjøre for å få denne fremtiden til å virkelig bli din. Ikke bare i tankene og synlig for deg, men også. ut i live hvor det er synlig for "alle" andre også.


Neste steg etter det klarer du helt sikkert å gjette deg til, men vi vil gjerne si det likevel. TA ACTION. Gjør noe. Ta steg for steg. Det er da du skaper. Det er da du får ting til å skje. Det er da du får resultatene du ønsker deg.


Så bare start, start i dag!

Kortet for helgen er:Vi vet at det ikke er alltid like lett å holde tankene, energien og fokuset på det positive, men vi vil likevel oppfordre deg til å prøve å gjøre nettopp det.


Hvorfor? Fordi at jo mer du klarer å holde på et positivt fokus, jo lettere vil det også være å skape utifra den energien. Og som du vet, likt tiltrekker likt, så ved å ha fokus på positive ting så vil du tiltrekke deg mer positivitet inn i livet.


Det gjør til at du kommer inn i en god sirkel,. Det betyr ikke at det er "farlig" å tenke en negativ tanke i blant, så slapp av. Det betyr bare at du ved å fokusere på det positive så ofte du kan vil bruke denne magiske kraften til din fordel. En helt MAGISK fordel.


Vit også at du aldri er alene. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å løfte både tanker, energi og vibrasjon til et høyere nivå, alt du trenger å gjøre er å spørre.


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle