Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 26 - 2022

Oppdatert: 22. aug.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Vet du kjære deg... du trenger ikke klare alt alene! Samle din tribe, din heiagjeng. En familie kan være så mye mer enn bare blodsbånd.


Så omgi deg med din sjelefamilie. De menneskene som inspirerer, motiverer og støtter. Den gjengen som heier på hverandre, dytter der det trengs, og lytter der det trengs.


Legg fra deg tanken om at du må være selvstendig, og klare ting helt alene, for å være kraftfull, fantastisk og suksessfull. Alt dette er du nemlig allerede, bare ved å være den magiske sjelen som du er!


Så kjenn etter hvilke mennesker som gir deg denne følelsen av trygghet, ro, styrke og inspirasjon og bruk tiden din sammen med dem. Du skal se at du ikke bare føler deg bedre på innsiden, men at denne magien utspiller seg videre ut i synlig form ellers i livet ditt også.

Kortet for onsdag og torsdag er:Ta en pause, pust og kom til hektene igjen. Vær tilstede her og nå, lytt til kroppen og kom deg av hamsterhjulet.


Du trenger en pause. Du kan føle at du må gjøre ditt og må gjøre datt, men sannheten er at du vil få gjort mer om du bare tar deg en pust i bakken med jevne mellomrom og bare nyter øyeblikkene.


Lytt til kroppen, pust, vær tilstede i øyeblikket og i din egen energi og la inspirasjonen komme til deg. Lad batteriene, for da har du mer å gå på og mer å gi til andre.


Så ta deg et lite minutt nå kjære deg. Akkurat nå. Lukk øynene, pust og spør deg selv "hva har jeg behov for i dag?", "hva trenger jeg akkurat nå?". Kjenn etter og lytt til svarene som kroppen og sjelen din gir deg.


Lytt og gjør som kropp og sjel ber om, det vil du ha mye igjen for på sikt.

Kortet for helgen er:Du er så mye, mye mer enn det du tror! Det er så utrolig mange skatter gjemt dypt inni deg, så dykk dypt og ta dem med deg opp til overflaten der de fortjener å være.


Vær bevisst på hva omgivelser og andre mennesker gjør med deg og energien din. Får du mer energi, eller tappes du? Jo mer bevisst dette du er, jo mer kan du sørge for å holde energitanken din fulladet.


Vi vil avslutningsvis bare presisere viktigheten av å omgi seg med de riktige menneskene. Det betyr ikke at de "uriktige" menneskene er dårlige mennesker, det betyr bare at hvert eneste menneske og sjel har sin egen unike energi og vibrasjon og at ingen kan matche alle.


Når dere matcher så bygger dere hverandre opp, ikke bare fysisk ved å heie, rose og oppmuntre, men også på et dypere plan ved energibalansering og den type ting.


Så som vi nevnte helt i starten denne uken, finn din tribe, din familie. Støtt deg på andre og stå likevel stødig i din egen kraft og vit at du ikke trenger å klare alt alene. Kom deg ut der, la lyset ditt skinne og la dine skatter få komme til overflaten.


Du har nemlig uendelig mye mer å by på enn det du viser frem per i dag.


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle