Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 25 - 2022

Oppdatert: 22. aug.


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Vær stolt av deg selv. Klapp deg selv på skulderen for å ha kommet dit som du har. Feir livet. Feir deg selv. Feir all livserfaringen du har fått gjennom din tid på jorden. For alt sammen har vært med på å forme deg til den du er, og det er faktisk verdt å feire!


Du har så mye kunnskap. Husk også at det du kunne tenke deg å vite, men som du ikke vet enda, det kan du lære deg. Så ikke la deg stoppe av begrensende tanke -og handlingsmønster.


Gå ut der, gjør krav på din kraft og bruk den kunnskapen - og de erfaringene - som du har innabords akkurat her og nå. Så går du videre og tar ting derfra. Trenger du mer kunnskap, så tilegner du deg mer kunnskap.


Det trenger faktisk ikke være mer avansert enn det. Gjør det enkelt, kjære deg. Og husk for all del å vær stolt av deg selv for hvert steg du tar.


Vi er i alle fall skikkelig stolt av deg!

Kortet for onsdag og torsdag er:Åpne deg opp for mulighetene! Pust, lytt til kroppen og bruk tid i meditasjon. Stillheten rommer nemlig mange svar.


Du kan føle at du trenger noe mer før du starter på det livet du virkelig drømmer om å leve, men sannheten er vårt barn, at alt finnes allerede inni deg. Så ta steget ut i det ukjente. Vær tro mot deg selv.


Lytt til din indre stemme og la den vise deg veien å gå. Du trenger å distansere deg litt fra alt som foregår rundt deg og bare ta deg tid for deg selv. Det er nemlig når du kobler helt av på det viset at du har best forutsetning for å høre hva den indre stemmen sier.


Så lytt til egne behov, ta hensyn til deg selv, hold på din integritet og vær tro mot deg selv. Alt dette mens du fortsetter videre i den retningen som tar deg til ønsket destinasjon, og det med et åpent sinn og et åpent hjerte.


La inspirasjonen - og veiledningen fra oss - strømme fritt. Ta vare på deg selv og husk alltid at du er VIKTIG!

Kortet for helgen er:Nye følelser settes i sving. Veien du nå har staket ut vil inneholde mye følelser. Alt du opplever i disse prosessene vil være av positiv betydning for deg i det lange løp, selv om det ikke føles sånn når du står midt oppi alt.


Du kan føle på frustrasjon, overveldelse, frykt, benektelse, utålmodighet og mistillit, bare for å nevne noen av følelsene av det negative slaget. Likevel så er det vekst, utvikling, læring og nye erfaringer å hente fra det du opplever, så stå i det og vit at alt har sin hensikt.


Du blir bare mer og mer åpen. Du ser nye veier som du ikke så før. Du tenker nye tanker, drømmer nye drømmer og veien videre blir klarere og klarere, etterhvert som du beveger deg videre fremover.


Så stå stødig i den du er. Gå dit hvor du føler deg kallet til å gå. Og stol på den dypere delen av deg og sjelen din. La deg villig veiledes fremover mot noe enda bedre.


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle