Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 27 - 2022

Oppdatert: 22. aug.

Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Gateway Oracle av Denise Linn.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Kjære, kjære deg. Hvorfor tviler du på deg selv? Hvorfor går du å bærer på drømmer som du ikke prøver å virkeliggjør? STOPP. Stopp å sett begrensninger for deg selv. Stopp med å holde deg selv tilbake. Vit at drømmene dine, de har du av en grunn.


Så hva er egentlig det verste som kan skje, kjære deg? At det ikke går helt som du ønsker? Er egentlig det så galt? Da er du på sett og vis tilbake til der du er akkurat nå, men med en haug av ekstra og fantastisk lærdom, kunnskap og erfaring. Høres ikke det bra ut?


Så kom deg ut av buret. Kom deg ut av reiret. Spre vingene og lær deg å fly på akkurat den måten du er ment til. La deg sveve, høyt og uanstrengt. Tillat deg selv å følge sjelens kall og se hvor det leder deg. Det er nemlig en grunn for at du blir kallet til å gå i den retningen, og hvorfor det finner du ut om du bare begynner å gå... I DAG, akkurat nå i dette øyeblikk. Start der du er og fortsett å sett den ene foten foran den andre.


Du klarer dette! Mange heiarop fra oss.

Kortet for onsdag og torsdag er:Vet du hva som skjer når du følger sjelens kall? Vet du hva som skjer når du bare våger å hoppe ut av reiret og fly? Da skjer det saker og ting... FANTASTISKE, MAGISKE saker og ting faktisk.


Så hvorfor frarøver du deg denne gleden? Det er det nå slutt på, sant? Kom deg ut der, la sjelen din sveve og la deg selv synes her i verden. Du er nemlig her for å skinne som den unike stjernen du er, så skinn.... SKINN MED FULL STYRKE.


Da vil du få føle på den der barnlige gleden. Du vet, den gleden og følelsen av at magien er overalt og ikke kun eksisterer på film. Den er faktisk høyst virkelig denne magien, om enn på en litt annen måte enn sånn som den blir fremstilt på film.


Så svev. Følg drømmen. Følg sjelens kall og vit at når du gjør det, da har du mer magi i vente enn det du noen gang har trodd er mulig. GO FOR IT.


Kortet for helgen er:Ha, hva sa vi? Bare for å gjøre det ekstra tydelig for deg, MAGI er høyst virkelig og jo mer du tar det innover deg - jo mer du tror på det altså - jo mer sentrert i din egen kraft og form for magi blir du. Så hva venter du på?


Tro, skap og ikke la deg stoppe av egoets insisteringer og grusomme virkemidler. Det vet ikke hva det prater om! Lytt til oss i stedet. Lytt til sjelen din - ditt høyeste selv - i stedet. Du har så mye å by på, så vis det frem. Få det ut der!


Det er tid for å skape. Det er tid for å ta det første steget mot drømmelivet. You can do it, det vet vi. Nå er det på tide du innser det selv også!


Så kom deg ut der, invester i deg selv og vit også at du ikke trenger å klare alt alene. Det finnes plenty med hjelp å få om du kjenner på følelsen av at du kunne trenge noen dytt for å komme i gang.


Heiarop i massevis sendes deg, vårt barn. Du er superkraftfull, tid for å eie nettopp det! Gå å gjør drømmer til virkelighet nå da...


Ønsker deg en magisk uke!


Resonnerte ukens reading ved deg?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & LivscoachPS. Ønsker du personlig budskap fra Universet? Les mer her.


PPS. Føler du at du trenger en støtte fra meg og Universet? Hjelp til å våge å leve ut ditt fulle potensial, bygge en sterk og god relasjon til Universet og ditt personlige åndeteam og hjelp til å gjøre det umulige mulig og finne din magiske livsvei? Ta da å book din gratis og uforpliktende kartleggingssamtale for å få mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg. Book her.

2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle