top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 2 - 2023


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Vi vil gjerne starte denne uken med å kjærlig oppfordre deg til å ta bedre vare på deg selv - samme hva enn det måtte innebære for deg.


Nå er du i gang med et helt nytt år med nye muligheter, så hvordan velger du å gripe det an? Det er opp til deg. Likevel så ønsker vi at du nå tar å gir deg selv det ekstra fokuset og prioriteringen som du har behov for. Du er nemlig uerstattelig.


Ta vare på deg selv, vårt kjære barn. Lytt til sjelen din og ær deg selv og dine behov. Du er like viktig som alle andre, husk det!


Nye ting vokser, spirer og gror, så gi deg selv næringen du trenger for å blomstre enda lettere og bedre. Bruk denne gode energien som det nye året bringer med seg til din fordel nå i startfasen, og du vil se hvor kraftfullt det kan være å sette de riktige intensjonene og målene for veien din videre.

Kortet for onsdag og torsdag er:Vet du... du trenger faktisk ikke klare alt alene, tro det eller ei.


Len deg på de du har kjært, enten det er blodsfamilie eller familie du har valgt selv - din sjelefamiie. Vi er også her for å støtte, pushe og hjelpe deg fremover på livets reise og vi stiller gladelig opp. Som vi har nevnt så mange ganger tidligere så er alt du trenger å gjøre å spørre.


Vi vet du har vanskeligheter med å spørre om hjelp. Den kan kjennes sårt, vanskelig og skamfullt ut - for aller helst kunne du jo tenke deg å klare alt helt selv. Til deg ønsker vi derfor nå bare å si at det er helt okei - faktisk også helt nødvendig til tider - at du spør om hjelp. Det er ingen skam.


Tenk litt over disse spørsmålene:

  • Hva tenker du når noen spør deg om hjelp? Blir du for eksempel glad for å kunne hjelpe eller tenker du at dette skulle de absolutt ha klart helt selv?

  • Hvorfor sitter det så langt inne å be om hjelp?

  • Hva skal til for at du skal bli flinkere til å ikke bare ta imot hjelp når den blir tilbydd deg, men faktisk spørre om hjelp også?

Alt vi sier er: Len deg på de du holder kjært og nært. Len deg på oss. Vi alle står sterkere sammen, husk det.

Kortet for helgen er:En ny æra - en ny epoke - står for tur. Ditt nye kapittel er i gang og alt starter med deg. Hvordan ønsker du at kapittelet skal være? Hva ønsker du at den nye epoken skal inneholde for nettopp deg?

<