top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Budskap fra Universet for uke 1 - 2023


Da er det tid for en ny uke med nye muligheter, noe som også betyr en ny ukens reading. Er du like giret for å ta fatt på en ny uke som det jeg er?


Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere av Kyle Gray.


Når jeg skriver "oss" og "vi" i budskapet så betyr det Universet (englene ++). Skriver jeg "jeg" så betyr det meg (Linn). Her er budskapet til deg fra Universet for denne uken.


Kortet for mandag og tirsdag er:Nytt år med nye muligheter, så hvordan blir ditt 2023?


Det er faktisk for det meste opp til deg å avgjør, så hva ønsker du at det nye året skal bringe med seg? Ikke undervurder deg selv og kraften av intensjoner, mål og drømmer.


Vi oppfordrer deg herved til å starte ditt nye år på best mulig måte.

  • Sett en intensjon for året

  • Tenk over hva du ønsker

  • Drøm (og tenk) stort - vær ambisiøs

  • Tro på at alt skjer til ditt beste

Du skal opp og frem og dette hjelper de riktige intensjonene og målene deg med. Så sørg for å sette deg intensjoner og mål som vil lede deg i ønsket retning. Med andre ord; gi deg de resultatene du ønsker deg.

Kortet for onsdag og torsdag er:Livskraften blir bare mer og mer gjeldende i deg og nå skal du utnytte denne maksimalt. Åpne og balanser ditt hjertechakra, slipp healing inn og la hjertet ditt vise deg veien å gå.


Dette er året for å følge lidenskapen din. 2023 er året hvor du skal la din sjel sveve, drømmer bli realisert og tillate deg selv å være den du virkelig er.


La din lidenskap få komme til uttrykk og kjenn etter hvordan du best kan gjøre nytte av den brennende lidenskapen du har inni deg.


Din feminine og maskuline energi skal komme enda mer i balanse. Du skal hvile mer, men samtidig også gjøre mer. Du skal gjøre de riktige tingene og være mer selektiv i hva du velger å bruke tid og energi på.


Gjør mer av sånt som gir deg energi og mindre av sånt som bare tapper deg for energi. Da vil du lettere kunne ha en god balanse energimessig.


Kortet for helgen er:Du skal danse med oss, vårt kjære barn. Danse til din helt egne rytme, akkurat sånn som du ønsker.