top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Å leve fra sjelen

Stopp opp litt og reflekter over spørsmålet "Lever du fra sjelen?". Hva svarer du? Er det et skrikende NEI, et klart JA eller noe midt i mellom? Et svar du kanskje ikke helt får tak på.


Jeg vil våge å påstå at om det ikke er et klart og rungende JA så er det et nei, faktisk så enkelt. Spørsmålet jeg ønsker du skal tenke over om svaret på forrige spørsmål er et nei er "Ønsker du å leve fra sjelen?". Om spørsmålet her er et JA, da håper jeg du leser videre.Hva betyr det egentlig å "leve fra sjelen"?

Min definisjon på det hele er at det er da du virkelig lever i tråd med den du er på sjels-basis, kort sagt. For å gi deg noen eksempel, her er dem:

 • Du våger å vise verden hvem du er.

 • Livet ditt lever du på dine premisser.

 • Du lar hjertet, sjelen og Universet vise deg veien å gå.

 • Ja, du elsker andre, men du elsker også deg selv.

 • Du har tillit til livet og at alt skjer av en grunn.

 • Frykten har null kontroll over deg, i stedet kontrollerer du den.

 • Du vet at du alltid vil være "work in progress" og derfor alltid kan lære deg nye ting som tar deg enda lenger, om du ønsker det.

 • Ambisjoner og drømmer er en del av livet, men samtidig tar du inspirert handling for å gjøre drømmer om til virkelighet.

 • Å lytte til kroppen og egne behov har blitt et fast morgenrituale for deg, og på den måten sørger du også for å ha mer å gi til andre.

 • Du lever i tråd med din integritet og din beste versjon.

 • Alt av erfaringer - gode som "dårlige" - bruker du nå til din fordel og som en styrke på veien videre på livets reise.

 • Du er selektiv i hva du velger å adoptere som dine sannheter og lever i ett med det som er DIN sannhet.

 • Tankens magiske kraft bruker du til din fordel og for å manifestere inn i livet ditt det du ønsker deg.

Her kunne jeg ramset opp så mye, men det det hele handler om er egentlig å leve ut fra den definisjonen du har for hva som er selve DRØMMELIVET. Det er ditt liv og det er meningen at du skal leve det på den måten som gjør akkurat deg LYKKELIG.Skrell bort lagene

En løk har flere lag som du helt sikkert vet, det samme har du. Du har lag som representerer alt du har lært i livet så langt. Alt av normer, regler, tankemønster, handlingsmønster, trossystemer og så videre. Hva som defineres som riktig og galt. Hva som defineres som suksess og mislykkethet. Hva som defineres som riktig kjærlighet og feil kjærlighet. Hva som defineres som virkelighet og fantasi. Rett og slett hva som er et bra liv og hva som er et dårlig liv. Sånn kunne jeg fortsatt.


Nå skal det sies at mye av det vi har lært oppigjennom livet er bra ting. Det er bra vi har noen normer og regler å forholde oss til og mye av det som vi har lært at er riktig og galt er faktisk det, men det er også mye av det vi har lært som kun er én variant av sannhet.


Jeg tror at det finnes mange sannheter, ikke bare én enkelt sannhet som skal passe alle. Det er grunnen til at jeg prater om å leve sin sannhet - leve fra sjelen. Du må finne din sannhet. Du må skrelle løken rett og slett. For å understreke det så er det ingenting du gjøre selv om jeg bruker dette ordet på to bokstaver, men det anbefales å gjøre det - i alle fall om det jeg skriver og lærer bort resonnerer ved deg.Så hvordan finne sin sannhet?

Det er vel ett av de store spørsmålene, eller hva? Dessverre så er det ikke bare å knipse med fingrene og vipps så står alt klart for seg. Det som kreves er et realt og ærlig innsjekk. Altså et skikkelig dypdykk i deg selv, eller "å skrelle bort lagene" som nevnt over.


Du må begynne å granske livet og deg selv på dybden. Begynne å kjenne etter hva du tror på som er godt å tro på og hva som ikke gjør deg godt å tro på. Vær bevisst hva du gjør i de øyeblikkene det føles ut som sjelen synger av glede og energien er på topp og hva du gjør i de øyeblikkene der det føles ut som energien suges ut av deg og du mest kunne tenke deg å krype under dynen. Tenk etter hvordan du definerer suksess og ikke bry deg med hvordan samfunnet ellers måtte definere det. Og hva er sant og virkelig for deg? Tro på deg selv og stol på sjelen din, den vil fortelle deg hva som er din sannhet og hvordan du kan leve ut ditt fulle potensial. Sjelen din vet. Universet vet.


Alt du trenger finnes nemlig inni deg, noe det alltid har gjort. Du har kanskje bare ikke vært klar for å ta til deg den sannheten før nå.Lev fra sjelen

Når du begynner å innse at du vet best hva som er best for deg og går videre på livets reise med tillit til nettopp det utsagnet og det faktum at du er nydelig, brilliant, suksessfull, unik, kraftfull, magisk, vakker, enestående og verdig kjærlighet (både fra deg selv og andre), da vil livet endres bit for bit.


Du er verdig livet du drømmer om, så slutt å la egoet ditt få komme med unnskyldninger for hvorfor du ikke kan skape deg et bedre og mer magisk liv og start i stedet med å jobbe deg fremover mot det som er selve definisjonen for ditt DRØMMELIV. Du har drømmene dine av en grunn vet du. Det er sjelen og Universet som på den måten guider deg fremover mot det å leve ut ditt fulle potensial.


Om du ikke ønsker så skal du slippe å gå alene på denne reisen. Jeg og Universet har nemlig skapt noe fantastisk til deg som er klar for å benytte deg av all magien du alltid har hatt i deg og er klar for å leve ut fra selve essensen av deg selv - leve fra sjelen.


Vi har skapt et kurs vi har valgt å kalle nettopp Lev fra Sjelen, blant annet på grunn av at dette navnet var det navnet som fikk soleklart flest stemmer i meningsmålingen vår på Instagram<