top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

5 tegn på at du er i en spirituell oppvåkning

Oppdatert: 13. des. 2022

Har du lurt på om det du føler og kjenner på er en spirituell oppvåkning? Føler du at noe i deg har endret seg, uten at du helt klarer å sette fingeren på hva? Kanskje du kjenner på ting som du ikke kan finne noen logisk forklaring på. Kanskje du kjenner en indre drivkraft som du ikke har kjent på tidligere. Noe som pusher deg. En stemme som sier “kom igjen… det er noe bedre for deg der ute… noe mer… sett i gang og få det til å skje, hva venter du på?”.


En spirituell oppvåkning er fin, ukomfortabel, frustrerende, skummel og magisk - alt på én gang, noe som kan føles overveldende og slitsomt. I dette blogginnlegget kan du lese fem av tegnene på en spirituell oppvåning.
5 tegn på at du er i en spirituell oppvåkning


1. Hva du liker og ikke liker endrer seg

En dag våkner du kanskje opp med en følelse av at nå trengs det en forandring. Du føler deg plutselig ikke hjemme i klærne du har gått i, hjemmet ditt føles ikke helt “hjemme” lenger, du føler for å sminke deg annerledes, endre hårfrisyre og ja, bare gjøre et eller annet annerledes. Kanskje du også føler deg trukket mot en annen type mat enn tidligere, er mer var på hvilken mat kroppen sier JA til og hvilken mat kroppen sier NEI til.


Det alt handler om er at det skjer et uforklarlig skift i deg. Du ikke bare ønsker å endre smak/klesstil/frisyre/interiør, men det føles som om du blir dratt mot det av en usynlig kraft. Det kjennes både riktig og helt nødvendig for deg å følge den dragningen.2. Du føler deg frustrert over livet

“Livet må være noe mer enn sånn som det er akkurat nå”, “Hva er meningen med livet mitt?”, “Hva skal til for at jeg skal bli virkelig lykkelig?”, "Burde jeg være fornøyd med livet sånn det er selv om jeg drømmer om noe mer?" er eksempler på tanker som spinner rundt i hodet ditt. Alle disse store spørsmålene som du lengter etter svar på. Spørsmål som du ikke kan finne svar på i det ytre - som i bøker, podcaster, tv-programmer, kurs og så videre, men som du kun vil finne svar på inni deg selv ved hjelp av Universet og ditt personlige åndeteam.


Du er frustrert over at det føles som om ting ikke beveger seg fremover og at livet ikke enda har gitt deg den magiske følelsen av meningsfullhet som du lengter så sterkt etter. Alle andre ser ut til å fly fremover i lysets hastighet og virkelig ha ting på plass, mens du, du står helt stille føles det ut som. Du er lei av å ha det sånn og du bare kjenner i ditt indre at livet er noe MER, det er det nødt til å være. Denne tanken tar en større og større del av fokuset ditt og med den så vokser også trangen til å gjøre noe med det. Gjøre noe proaktivt for å virkelig skape et liv med mening - det livet du drømmer om.3. Relasjonene dine endrer seg

Du er ikke lenger opptatt av det samme som du var tidligere. Du merker at det er andre ting som fyller opp den positive energitanken din enn det du trodde. Kanskje var smalltalk, sladder, fest og en overfylt kalender noe som var en stor del av livet ditt - og som du likte - mens du nå I stedet setter mer og mer pris på nærhet, ro, balanse, gode samtaler, latter og utvikling. Sånne ting som ikke bare bringer deg nærmere andre mennesker, men også nærmere deg selv, ditt åndeteam og Universet.


Nå føler du deg trukket mot andre ting. Interessene dine har kanskje forandret seg og du kjenner kanskje en dragning mot å prøve noe du aldri før har prøvd. Du føler en ubestemmelig trang til å hoppe ut av komfortsonen, trå over grensene du har gitt deg selv tidligere og bryte fri fra illusjonen av deg selv, sånn at du kan bli den du virkelig er som sjel. Det betyr ikke at sånn det var er feil og det andre er riktig, det betyr bare at du lytter mer til hva som er riktig for akkurat DEG.


I takt med at du endrer deg vil du derfor oppleve at relasjonene dine endrer seg. Noen vandrer ut av livet ditt, noen blir dypere og nærere og nye, sterke relasjoner kommer inn i livet ditt. Når du begynner å leve ut fra din sjels essens så vil du “miste” de som ikke er på den energifrekvensen du nå sender ut, men husk at det er en god ting. For da vil du også tiltrekke deg de som faktisk er på den samme frekvensen som du er på - derav dypere, sterkere og mer kjærlighetsfulle relasjoner. Dine mennesker - rett og slett.
4. Du føler på og opplever ting du ikke har en forklaring på

Det kan være et plutselig skift i emosjonene dine som ikke kan forklares av ytre omstendigheter. Kanskje føler du på temperaturforandringer selv om temperaturen er nøyaktig den samme som den har vært. Eller at du plutselig går fra å være kjempeglad til kjempetrist uten at du forstår hvorfor.


Kanskje kjenner du prikking/sitring (en følelse av statisk elektrisitet) i hodebunnen, pannen (ved det tredje øyet) eller andre steder på kroppen. Kanskje du ser glitter/lysglimt i luften uten at det har noen logisk forklaring. Dette er bare noen eksempler, det kan være så mye.
5. Du tror på noe større der ute

Du tror på at det er mer mellom himmel og jord enn det som kan forklares logisk. Du tror på noe større. Du føler på en usynlig kraft bestående av lys og kjærlighet. Noe som styrker deg. Noe som bærer deg. Noe som veileder deg fremover. Fremover mot livet du er ment å leve.


Denne troen på noe større tar en større plass i livet ditt enn det den har gjort tidligere. Du finner ro og trygghet i møte med denne troen og kraften. Av den grunn ønsker du å gi denne troen en enda større plass i livet ditt.
Det er en prosess

Den spirituelle reisen er en prosess, akkurat som livet selv. Oppvåkningen er ett steg på denne reisen, det er da du virkelig blir kallet til å gå dypere i deg selv, din sjels essens og knytte kontakt med ditt høyeste selv, personlige åndeteam og Universet generelt.


Derfra fortsetter denne eventyrlige reisen videre. Jeg selv takker Universet og mitt åndeteam daglig for at de er en del av livet mitt. Jeg hadde ikke levd det livet jeg i dag gjør om det ikke hadde vært for dem.