fbpx

Planning for the Future.

Dette har vært en fin og greit produktiv dag. Nå er jeg på vei hjem etter å ha vært avgårde på et par møter og virkelig tatt noen steg i riktig retning når det gjelder planlegging for fremtiden og å gjøre drømmer til virkelighet. Én ting er sikkert og det er at jeg har mange spennende og positive forandringer i vente.

Jeg GLEDER meg!

Planlegge forandringer

Allikevel så er det ikke bare, bare. Forandringer er skummelt og disse forandringene og drømmene jeg nå jobber mot vil gjøre hverdagen min ganske annerledes enn det den er per nå. De vil påvirke store deler av livet mitt, og akkurat dét er det en smule (eller to) skummelt å tenke på. Men jeg vet at det vil være for det bedre og være med på å gjøre drømmer om til virkelighet. Noe å tape har jeg i alle fall ikke, så her er det bare å gutse på.

Planlegge forandringer

Blir student igjen

I dag har jeg nemlig vært på møte med et par privatistskoler (så der var den «katten» utav sekken!) så nå gjenstår det bare å gjøre et valg på hvilken skole det blir. Begge skolene virker utrolig bra og det blir ikke et lett valg. Men skolebenken blir det da altså på meg og jeg starter faktisk allerede i Januar. Det både gledes og grues til at et kapittel i livet skal avsluttes (jobben og arbeidslivet) og et nytt (studier og utdannelse) skal startes på. Det kan jo ikke annet enn å bli bra. Et steg nærmere å gjøre drømmer om til virkelighet… Weee!

Om du går å bærer på en drøm du også er det kanskje på tide å begynne å bevege seg mot denne? Hva er det som hindrer deg? Om det kun er ubegrunnet frykt og begrensninger som kun eksisterer i tankene dine, så ikke la de hindre deg. Ikke vent på at frykten skal forsvinne eller at tiden skal bli perfekt for da vil du trolig vente i all evighet. Det er skummelt og det er ikke alltid lett, men hva har du å tape? Om det ikke går så har du i alle fall prøvd og det er i mine øyne bedre å «mislykkes» enn å ikke prøve i det hele tatt, eller hva synes du?

Har du noen drømmer du jobber mot? Noen spennende planer for starten på 2019?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.