fbpx

OM MEG

Bilder av meg (Linn Kleppa)

«MAN KOMMER LANGT MED EN POSITIV TANKEGANG»

Litt om meg

Jeg heter Linn Kleppa og er interessert i det meste innenfor det alternative og spirituelle. Jeg startet på denne veien i 2014 og har absolutt ikke angret. Det har snudd om på store deler av livet mitt, og alt til det positive. Det er virkelig en fantastisk verden vi lever i, og livet er magisk!

Jeg tror på kraften av positiv tenkning. Jeg tror på at om man fokuserer på alt det gode og alt det positive så vil vi tiltrekke oss mer av nettopp dette. God integritet og moral, ærlighet, lojalitet, tillit og takknemlighet er viktig mener jeg. Jeg streber alltid etter å være den beste versjonen av meg selv.

For å få enda mer inspirasjon/motivasjon, og komme enda dypere innpå meg så må du gjerne følge meg på facebook og instagram hvor jeg er mer aktiv, da blir jeg glad. <3

Bloggen

Jeg ønsker med denne bloggen – og mitt arbeid – å inspirere og motivere deg til økt livsglede. Jeg ønsker å hjelpe deg på vei til et bedre liv i form av positiv tenkning og takknemlighet overfor det du allerede har i livet ditt. Jeg ønsker å inspirere og motivere deg til å følge drømmene dine, ta kontrollen over ditt eget liv og til å leve livet ditt slik som du ønsker å leve det.

Jeg ønsker at du skal bli motivert og inspirert til å pushe deg selv ut av komfortsonen din. Møte frykten. Gi slipp på det du ikke kan kontrollere og å ikke gi eventuelle begrensninger du måtte ha mer makt enn nødvendig. Jeg ønsker å inspirere deg til et bedre selvbilde og til å få mer tro på deg selv. Og ikke minst ønsker jeg at du skal vite at du er kraftfull og til å hjelpe deg med å hente frem denne kraften og reise deg igjen om du skulle falle. Med andre ord: aldri gi opp!

Blir veldig glad for alle kommentarer!

Mitt arbeid

Jeg kaller meg selv åndelig veileder og driver med veiledning både med og uten hjelp av tarotkort. Det åndelige og instuisjonen min er en stor del av meg og mitt arbeid. Jeg ønsker som jeg har nevnt over her til å hjelpe nettopp DEG til økt livsglede og til å innse at også du har kraften i deg til å skape deg det livet du drømmer om å leve.

Ønsker du en veiledning med og/eller uten tarotkort, har spørsmål eller bare vil gi meg en tilbakemelding så finner du kontaktinformasjonen her. Det er selvfølgelig helt uforpliktende å ta kontakt.

Håper du finner bloggen og mitt arbeid interessant, og at du føler at du blir inspirert og motivert, akkurat slik som intensjonen min er at du skal bli.

Ønsker deg en magisk dag!