fbpx

OM MEG

Bilder av meg (Linn Kleppa)
Litt om meg

Navn: Linn Kleppa

Alder: 29

Jeg er interessert i det meste innenfor det alternative og spirituelle. Jeg startet på denne veien i 2014 og har absolutt ikke angret. Det har snudd om på store deler av livet mitt, og alt til det positive. Det er virkelig en fantastisk verden vi lever i, og livet er magisk!

Jeg tror på kraften av positiv tenkning. Jeg tror på at om man fokuserer på alt det gode og alt det positive så vil vi tiltrekke oss mer av nettopp dette. God integritet og moral, ærlighet, lojalitet, tillit og takknemlighet er viktig mener jeg. Jeg streber alltid etter å være den beste versjonen av meg selv.

Bloggen

Jeg ønsker med denne bloggen å inspirere og motivere deg til økt livsglede. Jeg ønsker å hjelpe deg på vei til et bedre liv i form av positiv tenkning og takknemlighet overfor det du allerede har i livet ditt. Jeg ønsker å inspirere og motivere deg til å følge drømmene dine, ta kontrollen over ditt eget liv og til å leve livet ditt slik som du ønsker å leve livet ditt.

Jeg ønsker at du skal bli motivert og inspirert til å pushe deg selv ut av komfortsonen din. Møte frykten. Gi slipp på det du ikke kan kontrollere og å ikke gi eventuelle begrensninger du måtte ha mer makt enn nødvendig. Jeg ønsker å inspirere deg til et bedre selvbilde og til å få mer tro på deg selv. Og ikke minst ønsker jeg at du skal vite at du er kraftfull og til å hjelpe deg med å hente frem denne kraften og reise deg igjen om du skulle falle. Med andre ord: aldri gi opp!

Blir veldig glad for alle kommentarer!

Blir også veldig glad om du følger meg på de forskjellige sosiale mediekanalene.

Håper du finner bloggen interessant og at du føler at du blir inspirert og motivert, akkurat slik som intensjonen min er at du skal bli.

God lesning!