top of page

Kjekt å se deg!

Linn Kleppa - Spirituell mentor, livscoach og hypnoterapeut. Her sitter hun i sofaen iført
Stjerne i gull og glitter.png

Jeg heter Linn Kleppa og er Spirituell Mentor & Hypnoterapeut.

Jeg har en sterk kontakt med Universet og sammen med Universet vil jeg hjelpe deg til å bygge din egen sterke og gode relasjon til Universet (blant annet til ditt personlige åndeteam), se din egen verdi og gi slipp på det som holder deg tilbake (som frykt og selvpålagte begrensninger). Alt for at du også skal kunne manifestere og skape deg det magiske livet som du både drømmer om og fortjener - som en vaskekte magiker i eget liv.

ALT ER MULIG - OG KAN JEG, SÅ KAN DU!

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Om Linn - Bilde av Linn Kleppa på Nessa i Rogaland fylke i Norge - Ute på tur så antrekket

Hvorfor tittelen "Spirituell Mentor"?

Stjerne i gull og glitter.png

Det åndelige og intuisjonen min er en stor del av meg, livet mitt og min business. Det var også etter at jeg høsten 2015 startet på den åndelige vei, og virkelig ble introdusert for den alternative verden, at min selvutviklingsprosess startet. Det var da jeg for alvor tenkte at nok var nok, og at det var jeg som satt på kontrollen til å skape de forandringene jeg ønsket meg.

Det å kombinere selvutvikling med det spirituelle har gitt meg et liv som er mer magisk enn det jeg noen gang før trodde var mulig. Jeg drømte meg bort i eventyr da jeg var yngre, uten en anelse om at livet kunne være like bra - og enda bedre.

Du kan på sett og vis si at jeg har vært igjennom en ekstrem forvandling siden den høstdagen på alternativmessen i 2015, og nå føler jeg virkelig at jeg er magiker i eget liv.

Nå brenner jeg for å hjelpe magiske sjeler som deg til å også slippe magien som finnes inni deg fri, samskape med Universet og gjøre det umulige mulig.

Jeg ønsker å hjelpe deg til å bygge en relasjon til Universet og ditt eget åndeteam, sånn at du også kan få kjenne på den magiske følelsen av trygghet og støtte som den kontakten bringer med seg. Dette er akkurat den støtten og tryggheten jeg trengte for å leve min sannhet, og jeg tror virkelig at det kan hjelpe deg også på din magiske livsreise!

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png

En magisk verden

Stjerne i gull og glitter.png
Linn Kleppa i Spania mai 2022. Oransje skjørt og topp, det krøllete håret er løst. Blåser

Min selvutviklingsreise, og ekstreme forvandling, startet med at jeg ble introdusert for det spirituelle, åndeverden og magien i universet, høsten 2015 - som nevnt. Livet har ikke vært det samme siden, og det åpnet nye dører for meg som jeg ikke en gang kunne ha forestilt meg fantes.

Magi er virkelig ikke bare forbeholdt eventyrene, den er like virkelig som deg og meg, du må bare åpne deg opp for den og tro på det.

Jeg elsker å lære nye ting - og har alltid gjort det, og siden høsten 2015 har jeg lest flere bøker innenfor selvutvikling og spiritualitet enn det jeg har tall på.

Jeg har på den måten lært meg å bruke mye av det jeg tidligere brukte ubevisst, mer bevisst. Jeg har fått mange åpenbaringer på veien og når jeg har valgt å stole på intuisjonen min og at Universet guider meg i riktig retning så har jeg kunnet gi slipp på mye stress knyttet til at ting må skje på en bestemt måte.

Jeg gir mer og mer slipp på kontrollen og flyter i stedet med universets elvestrøm, vel vitende om at alt skjer for mitt høyeste beste og at Universet har en mye større plan for meg enn det jeg noen gang kan komme på å ha for meg selv. Sånn har det i alle fall føltes siden jeg ble introdusert for denne magiske verden!

 

Og jeg vet at Universet har en mye større plan for deg enn det du har for deg selv også! Sånn er det for oss alle, ikke kun noen få utvalgte.

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Linn Kleppa i Spania mai 2022. En hvit og beige kjole i bohemian-stil, hvite blomster i hå

Selvfølelse lik null og famlende rundt i "tåken"

Stjerne i gull og glitter.png

Jeg kan nesten ikke begripe hvor mye magi jeg har klart å skape på få år, da jeg virkelig bare hoppet uti det ukjente, lenge før jeg følte meg klar. Jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er virkelighet og ikke bare en drøm.

Før gikk jeg med en konstant følelse av at jeg famlet rundt i tåken. En tykk, imaginær tåke som jeg ikke visste hvordan jeg skulle komme meg ut av. Jeg var frustrert og lei av å føle at jeg stod stille, mens "alle" andre beveget seg fremover, og jeg hadde en selvfølelse og selvtillit lik null. Jeg hadde ingen ambisjoner og store drømmer, for jeg trodde ikke at den type suksess var for meg. Jeg trodde jeg måtte ta til takke med det middelmådige livet jeg levde og være fornøyd med det.

Jeg var også sikker på at det var de begrensningene jeg har - de jeg må ta hensyn til - som hindret meg i å skape magi, men det var faktisk de selvpålagte.

Så feil kan man altså ta. Hadde jeg bare visst det jeg vet nå,  den gang, så hadde jeg kunnet snudd om på det før, men så tror jeg sterkt på at absolutt alt skjer av en grunn og til det høyeste beste.

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png

Jeg samskaper med Universet og elsker det

Stjerne i gull og glitter.png
Linn Kleppa i Spania mai 2022. Krystallarmbånd, oransje sett med topp og shorts med farger

Universet hjalp meg til å forstå at jeg er nøkkelen til mine drømmer, akkurat som du er nøkkelen til dine. Da jeg innså dette og fant ut at "nok var nok" så begynte virkelig magien å skje.

Har den kommet gratis? Overhodet ikke. Den har kostet mange timers jobbing, innsats, tårer og ubehag. For ikke å snakke om pengene jeg har investert i meg selv og min utvikling. Men med hånden på hjertet kan jeg si at det er så verdt det! Det å være magiker i eget liv er en ubeskrivelig følelse, som er vel verdt innsatsen og energien du legger ned i det.

Livet jeg nå lever er ganske annerledes enn det jeg levde tidligere. Nå legger jeg ikke på meg begrensninger som kun eksisterer i mitt eget hode, jeg har flere drømmer og ambisjoner enn det jeg har tall på og jeg bruker de begrensningene jeg faktisk må ta hensyn til, til min fordel!

Jeg våger å tenke og drømme stort. Jeg våger å pushe meg selv ut av komfortsonen, og har faktisk lært meg å like det!

Jeg har mye bedre selvtillit og selvfølelse enn tidligere og jeg tryller frem min egen livshistorie, istedenfor å la andre gjøre det for meg.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker livet, og virkelig lever drømmelivet mitt! Du kan leve ditt drømmeliv du også, start i dag!

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Om Linn - Bilde av Linn Kleppa på Jørpeland i Rogaland fylke i Norge på Ryfylke bakeri og

Tankens magiske kraft

Stjerne i gull og glitter.png

Tankens kraft er enorm, det er i alle fall sikkert. Mange av forbedringene mine har kommet som et resultat av bruken av affirmasjoner. Det føles helt fantastisk å nå ha lært hvordan jeg kan bruke tankens kraft mer bevisst til min fordel.

Jeg har alltid vært positiv, så det er godt integrert i meg, men jeg har aldri benyttet meg av denne kraften så bevisst som det jeg gjør nå.

Det er blant annet affirmasjoner jeg har brukt for å bygge opp selvfølelsen min fra null, til der den er i dag. Jeg er enda work in progress, men det vil vi nok alle alltid være. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om det plutselig ikke var mer å lære? Ganske kjedelig spør du meg.

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Stjerne i gull og glitter.png

Jeg og Universet er her for deg

Linn Kleppa i Spania mai 2022. Krystallarmbånd, oransje sett med topp og shorts med farger

Jeg - sammen med Universet - ønsker virkelig å hjelpe deg til å leve ut ditt fulle potensial, som den magiske sjelen du er!

Du har ditt eget, personlige åndeteam i ryggen du også - i tillegg til Universet i helhet - og jeg ønsker virkelig at du skal få kjenne på den samme støtten, tryggheten og kjærligheten som jeg kjenner på hver eneste dag.

Denne kontakten med Universet har i alle fall vært livsforvandlende for meg. Magien er overalt og det er magisk å ha funnet min vei - der mulighetene finnes til alle kanter.

Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Bilde av Linn Kleppa som holder rundt et tre. Ullundertrøye i merket Kari Traa og svart bu

Kontakt meg her

Tusen takk for at du tar kontakt.🙏 Jeg hører fra meg så snart jeg har muligheten.😊

bottom of page