KJEKT Å SE DEG 

 

Jeg heter Linn Kleppa og er åndelig veileder. Det betyr ganske enkelt at jeg veileder deg med en kombinasjon av tradisjonell veiledning og bruk av tarotkort (budskap fra universet), for å hjelpe deg med å slippe magien som bor inni deg fri!

Jeg hjelper deg til å se ditt fulle potensial, kaste frykten på dør og være magiker i eget liv!

INSTAGRAM FACEBOOK

HVORFOR TITTELEN ÅNDELIG VEILEDER?

 

Det åndelige og intuisjonen min er en stor del av meg og min business. Det var også etter at jeg høsten 2015 startet på den åndelige vei og virkelig ble introdusert for den alternative verden, at min selvutviklingsprosess startet. Det var da jeg for alvor tenkte at nok var nok, og at det var jeg som satt på kontrollen til å skape de forandringene jeg ønsket meg.

Du kan på sett og vis si at jeg har vært igjennom en prosess av «ekstrem forvandling» siden den gang, og nå virkelig er magiker i eget liv.

Nå brenner jeg for å hjelpe mennesker som deg til å også slippe magien som finnes inni deg fri.

JOBB MED MEG

FOR KAN JEG, SÅ KAN ABSOLUTT DU!

EN MAGISK VERDEN!

 

Min selvutviklingsreise og periode av ekstrem forvandling startet med at jeg ble introdusert for det spirituelle, åndeverden og magien i universet, høsten 2015. Livet har ikke vært det samme siden, og det åpnet nye dører for meg som jeg ikke en gang kunne ha forestilt meg fantes.

Magi er virkelig ikke bare forbeholdt eventyrene, den er like virkelig som deg og meg, du må bare åpne deg opp for den.

Jeg elsker å lære nye ting - og har alltid gjort det - og siden høsten 2015 har jeg lest flere bøker innenfor selvutvikling, enn det jeg har tall på.

Jeg har på den måten lært meg å bruke mye av det jeg tidligere brukte ubevisst, mer bevisst. Jeg har fått mange åpenbaringer på veien og når jeg har valgt å stole på intuisjonen min og at universet guider meg i riktig retning så har jeg kunnet gi slipp på mye stress knyttet til at ting må skje på en bestemt måte.

Jeg gir mer og mer slipp på kontrollen og flyter i stedet med universets elvestrøm, vel vitende om at alt skjer for mitt høyeste beste og at universet har en mye større plan for meg enn det jeg noen gang kan komme på å ha for meg selv. Sånn har det i alle fall føltes siden jeg ble introdusert for denne magiske verden!

 

INSTAGRAM FACEBOOK

SELVFØLELSE LIK NULL OG FAMLENDE RUNDT I TÅKEN.

 

Jeg kan nesten ikke begripe hvor mye magi jeg har klart å skape på få år, da jeg virkelig bare hoppet uti det ukjente, lenge før jeg følte meg klar. Jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er virkelighet, ikke bare en drøm.

Før gikk jeg med en konstant følelse av at jeg famlet rundt i tåken. Jeg var frustrert og lei av å føle at jeg stod stille, mens "alle" andre beveget seg fremover, og jeg hadde en selvfølelse lik null. Jeg hadde ingen ambisjoner og store drømmer, for jeg trodde ikke at den type suksess var for meg. Jeg trodde jeg måtte ta til takke med det middelmådige livet jeg levde og være fornøyd med det.

Jeg var sikker på at det var de begrensningene jeg har som jeg må ta hensyn til som hindret meg i å skape magi, men det var faktisk de selvpålagte.

Hadde jeg bare visst det jeg vet nå,  den gang, så hadde jeg kunnet snudd om på det før, men så har jeg den tro på at absolutt alt skjer av en grunn og til det høyeste beste.

JOBB MED MEG

JEG ER MAGIKER I EGET LIV OG ELSKER DET!

 Universet hjalp meg til å forstå at jeg er nøkkelen til mine drømmer, akkurat som du er nøkkelen til dine. Da jeg innså dette og fant ut at "nok var nok" så begynte virkelig magien å skje.

Har den kommet gratis? Overhodet ikke. Den har kostet mange timers jobbing, innsats, tårer og ubehag. Men med hånden på hjertet kan jeg si at det er så verdt det! Det å være magiker i eget liv er en ubeskrivelig følelse, som er vel verdt innsatsen og energien du legger ned i det.

Livet jeg nå lever er ganske annerledes enn det jeg levde tidligere. Nå legger jeg ikke på meg begrensninger som kun eksisterer i mitt eget hode, jeg har flere drømmer og ambisjoner enn det jeg har tall på og jeg bruker de begrensningene jeg faktisk må ta hensyn til, til min fordel!

Jeg våger å tenke og drømme stort. Jeg våger å pushe meg selv ut av komfortsonen, og har faktisk lært meg å like det!

Jeg har mye bedre selvtillit og selvfølelse enn tidligere og jeg tryller frem min egen livshistorie, i stedet for å la andre gjøre det for meg.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker livet, og virkelig lever drømmelivet mitt!

 

INSTAGRAM FACEBOOK

TANKENS MAGISKE KRAFT.

Tankens kraft er enorm, det er i alle fall sikkert. Mange av forbedringene mine har kommet som et resultat av bruken av affirmasjoner. Det føles helt fantastisk å nå ha lært hvordan jeg kan bruke tankens kraft mer bevisst til min fordel.

Jeg har alltid vært positiv, så det er godt integrert i meg, men jeg har aldri benyttet meg av denne kraften så bevisst som det jeg gjør nå.

Det er blant annet affirmasjoner jeg har brukt for å bygge opp selvfølelsen min fra null, til der den er i dag. Jeg er enda work in progress, men det vil vi nok alle alltid være. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om det plutselig ikke var mer å lære? Ganske kjedelig spør du meg.

 

JOBB MED MEG

LITT MER OM MEG.

 

Jeg vil her starte med å si at jeg har et syndrom som heter Noonans syndrom. Jeg lar meg ikke defineres av dette, men vil likevel nevne det for deg, så du vet om det. Jeg har heldigvis en veldig mild grad av syndromet, så det er ikke til noe hinder for meg og det livet jeg lever. Jeg vil heller si at det styrker meg, og det på mer enn én måte.

Jeg er oppvokst på gård og stortrivdes på landet, men når jeg flyttet hjemmefra så ble det til nærmeste by, hvor jeg også stortrives. Jeg har for dårlig syn til å ta sertifikatet blant annet, så er derfor mye friere her hvor det er et godt kollektivtilbud, i tillegg til at jeg har gåavstand til det aller meste. Pleier å si at jeg har det beste av to verdener, by og land, siden jeg når jeg måtte ønske kan reise på ferie til mine foreldre.

Jeg brenner veldig for å hjelpe mennesker som deg til å kaste frykten på dør og virkelig være magiker i eget liv. Til å oppnå økt livsglede, sagt med andre ord. Derfor tok jeg businessen et steg videre, da jeg i mars 2020 registrerte et enkeltpersonforetak i Brønnøysundregistrene. I januar 2020 ble jeg også intervjuet av lokalavisen, og fikk mitt første mediaoppslag, noe som var skikkelig stort.

 

INSTAGRAM FACEBOOK
Close

MELD DEG PÅ ÅRHUNDRETS JULEKALENDER FOR ØKT LIVSGLEDE!

 

Denne bare  du få med deg. Positive vibber hele veien og på selveste julaften kommer jeg med en GIGANTISK GIVEAWAY!

 

Les gjerne personvernerklæringen og brukervilkårene før du godkjenner og aksepterer vilkårene.