fbpx

Noe verdt å feire

Mars måned har vært en måned hvor det har skjedd en del ting som jeg, i det minste, synes det er verdt å feire. Nå i disse tider synes jeg det er enda viktigere å feire det som enn kan feires, så da kjører jeg i gang med en liten feiring av noen av de businessrelaterte stegene jeg tok i mars.

Veldig spennende synes jeg, og fint å ha noe å bruke tiden på utenom skolearbeid også i disse tider. Jeg har hatt nok å styre med, så ingen «brakkesyke» her i gården, noe jeg er uendelig takknemlig for! Jeg kan også ærlig si at jeg elsker den veien jeg befinner meg på.

Bilde av logoen til Linn Kleppa
Min splitter nye logo

Tre av disse stegene

Under her deler jeg tre av de businessrelaterte stegene som jeg har tatt i mars måned.

1. Registrering av enkeltpersonforetak

Jeg har endelig tatt steget å registrert et enkeltpersonforetak i Brønnøysundregistrene. Veldig moro at det nå er gjort og litt merkelig at jeg nå virkelig kan kalle meg en gründer og eier av egen business.

Woohoo!

2. Ny logo og tydeligere brand

Jeg ble gjort oppmerksom på branding med arketyper og dette er et veldig spennende konsept. Jeg tok et par tester for å finne mine to hovedarketyper og fant ut at disse passer godt med sånn som jeg allerede driver businessen min. Fant også ut at jeg ønsket å gjøre brandet mitt enda tydeligere. Jeg har blant annet derfor erstattet mitt sitat «Man kommer langt med en positiv tankegang» med slagordet «Vær magiker i eget liv». Jeg har også slagordet «Kast frykten på dør» som en del av blandet mitt, bare ikke like tydelig som det første.

Det å finne ut hva mine to arketyper er føler jeg også gjør det mye enklere å vite hvordan brandet mitt skal bygges opp og hva jeg ønsker å bidra med når det gjelder veiledning/coaching. Jeg har også fått mer inspirasjon til hvordan jeg kan la brandet mitt få komme til fullt uttrykk, både her på bloggen, i sosiale medier og ellers i businessen.

Målet er at brandet mitt skal komme tydelig frem og at alt skal ha en slags rød tråd. Jeg ønsker også at ting skal virke proft og bestilte meg derfor logo fra en grafisk designer, noe jeg er superfornøyd med!

Min nye logo føler jeg virkelig er meg. Alt har liksom falt mer på plass etter at jeg ble gjort bevisst på branding med arketyper, og det elsker jeg. Nå er det utrolig kjekt med branding og det føles godt å skape et brand som virkelig er MEG. For sånn er det jo. Min business er ikke bare en business, den er hele meg.

3. Litt oppussing på bloggen ++

Jeg har nå blant annet skiftet profilbilde både på bloggen, Facebook og Instagram.

Jeg kan jo ikke si at jeg har re-brandet, for det har jeg ikke. I alle fall så er det ikke snakk om noen «extreme makeover». Brandet blir bare gjort tydeligere. Det er i alle fall det jeg håper på. Min intensjon er at det skal komme tydelig frem hva jeg gjør og hva jeg kan hjelpe deg med, i tillegg til å vise litt av hvordan jeg er som person og også som business.

Jeg ønsket også en mer gjennomført og proff look på det hele og i tillegg til å ha bestilt logo fra en grafisk designer (som nevnt over), så sidene «Om Linn» og «Veiledning» fornyet. Disse har jeg designet selv altså, for jeg liker ganske godt å styre på med litt sånt innimellom. Stikk gjerne inn og les. Fortell meg også gjerne hva du synes etterpå.

Noe å feire - 03.04.20

Hvordan skal det hele feires?

Jeg feirer med en kraftig prisrabatt på all veiledning, og det på ubestemt tid! Hele 40% rabatt snakker vi altså.

Dette fordi jeg ønsker å hjelpe flest mulig, spesielt i denne tiden vi nå står i. Det er hovedgrunnen til at supertilbudet er på ubestemt tid. Jeg vet ikke når jeg setter opp prisene igjen.

Oversikt over priser finner du på siden «Veiledning», som du kommer til om du klikker her.

Er du klar til å kick-starte ditt nye liv og gjøre drømmer til virkelighet? Book en samtale i dag!

Så hva gjør jeg egentlig?

Akkurat det kan du lese mer om her. Men kort sagt så veileder jeg deg med bruk av både tradisjonell veiledning/coaching og veiledning med bruk av tarotkort (tarotreading/budskap fra universet).

Jeg veileder deg til å være magiker i eget liv og kaste frykten på dør!

Om du ikke allerede gjør det så blir jeg veldig glad om du følger meg på Facebook og Instagram. Der skjer det mye mer enn her på bloggen.

Hva synes du om «oppussingen»? Verdt å feire litt?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.