fbpx

Møt meg på Body Mind Spirit Festivalen 2019

Ja, så var det ut av komfortsonen igjen da. Nok en gang med store drømmer og stort pågangsmot. November blir en spennende måned og først ut er Body Mind Spirit Festivalen i Lillestrøm.

Festivalen er 8-10 november (om to uker altså) og er i lokalet til Norges Varemesse. Det er en stor messe og jeg gleder meg masse. Dette var nemlig noe av det jeg fikk vite at jeg burde dra på da jeg var på alternativmessen i Stavanger. Dette for å gjøre meg enda mer synlig, så da lytter jeg og gutser på.

Body Mind Spirit 2019

Du er hjertelig velkommen til å besøke meg på stand nummer 344!

Kom gjerne bort og hils på for en uforpliktende samtale om positivitet, drømmer, spiritualitet eller livet generelt. Jeg er å finne på standen min hele helgen!

Jeg driver jo med veiledning både med og uten hjelp av tarotkort. På standen min har jeg liggende en timeliste hvor du kan skrive deg opp for 20 minutters veiledning med eller uten tarotkort, eller om du bare ønsker at noen skal lytte. Dette mot betaling.

Har du spørsmål så er du velkommen til å ta kontakt. All kontaktinfo finner du her.

Ser frem til å prate med deg! <3

Kommer du på Body Mind Spirit Festivalen?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.