fbpx

Mitt første mediaoppslag. Woohoo!

Året 2020 startet fantastisk bra. Jeg fikk nemlig denne uken mitt aller første mediaoppslag. Det var i Strandbuen (som er lokalavisen her jeg bor) fredag den 17. januar.

Veldig stort og veldig stas!

Meg med avisen Strandbuen i hendene der jeg viser frem artikkelen som er skrevet om meg og veiledningspraksisen min

Mitt første mediaoppslag

Veldig kjekt, men også litt skummelt å ha gjort meg enda synligere enn det jeg har vært. Tenk å ha fått et mediaoppslag om meg og det jeg driver med, ikke bare publisert på nettutgaven til avisen, men også trykket på to sider i avisens papirutgave.

Hadde noen fortalt meg sommeren 2018 at jeg om halvannet år ikke bare ville være inne i mitt tredje semester som privatiststudent, men også i oppstarten av egen business, hatt egen stand på flere alternativmesser, vunnet en billett (og vært på) et business helgeseminar med Gry Sinding og attpåtil fått mediaoppslag i Strandbuen så tror jeg at jeg hadde ristet på hodet, ledd og trodd at personen som sa det var på vei til å bli gal.

Så hva viser det? Jo, det viser at mye kan skje på kort tid. Mye kan skje om man tror på seg selv, ser muligheter i stedet for hindringer, kaster frykten på dør og våger å drømme stort.

Din eneste begrensning er deg selv altså!

Det å begrense meg selv med å spille liten og la frykten kontrollere er det for alvor slutt på for min del. Nå skal det fortsette å drømmes og fortsette å satses! Det fungerer jo som bare det.

Kan jeg så kan du, så kjør på!

Artikkelen om meg i Strandbuen

Link til artikkelen i Strandbuens nettutgave (kun for abonnenter)

Fantastisk respons

Tusen hjertelig takk for all den positive responsen jeg har fått knyttet til artikkelen. Både «i virkeligheten» og i sosiale medier: Instagram og Facebook. Dere er herlige alle sammen og jeg setter så stor pris på alle de fine ordene jeg har får.

Fantastiske er dere!

Hva synes du om artikkelen?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.