fbpx

Mitt første kurs i sjamanisme!

På lørdag som var (10 november altså) var jeg på mitt aller første kurs i sjamanisme. Og guri så spennende og moro det var! Jeg liker i grunn det meste innenfor det åndelige og spirituelle, og jeg er glad for at jeg fikk prøvd meg på dette her også. En ny og fin opplevelse var det, og det gav absolutt mersmak!

 

Mitt første kurs i sjamanisme

Lærte masse og det var spennende å ta de indre «reisene» som vi tok. Vi «reiste» til både underverdenen (der blant annet kraftdyrene befinner seg) og til oververdenen (der blant annet åndeguider/hjelpere befinner seg). Vi «reiste» på de intensjonene vi selv valgte og målet var å få veiledning, råd og svar på det vi ønsket oss svar på. Jeg kan bare prate for meg, men vil i alle fall si at jeg fikk mye ut av kurset. Kursholder Grete Plener er veldig flink!

Fokus på det indre og kontakten med mitt åndeteam

Følte jeg fikk svar på flere av de tingene jeg lurte på. Jeg føler meg nå sikrere på hvilken retning jeg skal ta på de valgene jeg nå står ovenfor. Jeg tar ikke valgene ene og alene på grunn av den veiledningen jeg fikk fra åndeverdenen (og mitt åndeteam) under kurset, men den er en faktor og den gjør det lettere å ta de valgene jeg nå står ovenfor. Mer om disse valgene i et annet innlegg.

Uansett en fin dag der jeg fikk fokusere på meg selv og mitt indre. Og ikke minst få hjelp til å finne de svarene jeg søker. Det var deilig, for å være helt ærlig. Ellers møtte jeg jo på veldig koselige mennesker! Veldig kjekt å få prate ordentlig om det spirituelle med andre som interesserer seg for det samme. Alt i alt en kanon dag, og nå er det bare å gru-glede seg til i morgen og søndag. Da er det nemlig avgårde på kurs igjen. Denne gang et kurs i mediumskap, noe som blir moro og skummelt på samme tid. Spennende å lære enda mer skal det i alle fall bli!

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.