fbpx

Mitt andre kurs i sjamanisme.

Søndag for nøyaktig én uke siden var jeg på mitt andre kurs i sjamanisme og det var like kjekt som det første kurset jeg var på. Sjamanisme er virkelig spennende!

Kurs i sjamanisme

Dette kurset var del to av det kurset jeg var på i november i fjor. Med andre ord var det også denne gang Grete Plener som var kursholder. Jeg har alltid likt å lære nye ting og sjamanisme er spennende med tanke på at du arbeider mer for deg selv enn det du gjør ellers i mediumskap. Du fokuserer for det meste på deg selv. I alle fall har vi gjort det på disse to kursene som jeg har vært på. Det er indre reiser vi tar og til å reise brukes det blant annet spesielle trommer.

Jeg er veldig fascinert av indianerkultur og slike ting og sjamanisme går litt på dette. Det går en del på natur og det at vi ikke bare kan kommunisere med ånder, men også trær, blomster, steiner og så videre. Det høres kanskje snodig ut for dem som ikke tror på slike ting overhodet, men jeg synes det er fascinerende. Og det beste med alt er jo at vi har tilgang til all informasjon innenfra. Alle svarene du måtte søke ligger med andre ord inni deg.

Kurset var veldig likt det første kurset, med unntak av én ting. Vi tok nemlig en reise der vi skulle hente et kraftdyr til en annen person, og da samarbeidet vi to og to. Det var en fin opplevelse og flere av oss deltakere syntes faktisk at dette var enklere enn å finne våre egne kraftdyr. Kraftdyret til personen vi reiste for stod klar og ventet og vi slapp å lete etter det.

Alt i alt et kjempeflott kurs

Alt i alt en kjempefin opplevelse og et supert kurs dette også! Fantastiske mennesker har jeg møtt og jeg kan ikke skryte nok av det spirituelle miljøet og denne verden som vi lever i. Så FANTASTISK!

Håper dere alle sammen har hatt en super helg så langt, og at søndagen blir like bra! Gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute!

Har du kjennskap til sjamanisme?

Sigmatur1-4

Les gjerne innlegget om mitt første kurs i sjamanisme for mer om sjamanisme og min opplevelse av dette.

Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.