fbpx

Min aller første alternativmesse med egen stand

Da tenkte jeg at jeg skulle dele hvordan jeg hadde det på min aller første alternativmesse med egen stand. Det var en utrolig fin opplevelse!

Jeg hadde i grunn tenkt å skrive dette innlegget i forrige uke, men jeg har prioritert andre ting, så da kommer det nå i stedet. Du som følger meg på Instagram og facebook har jo fått med deg mer om hvordan jeg hadde det, men tenkte at jeg kunne skrive et innlegg om det her på bloggen også.

Har du Instagram så er det bare å følge meg om du vil. Det er på den kanalen jeg er mest aktiv, både gjennom vanlige poster, men også gjennom stories og videoer.

Alternativmesse i Stavanger 2019 (1)

En helg full av fine opplevelser

Hotellet:

Helgen var full av fine opplevelser. Jeg bodde på hotell Radisson Blu Atlantic, og det var også der årets alternativmesse i Stavanger ble arrangert. Veldig greit at alt var under samme tak. Hotellet var utrolig fint med flotte rom, god seng, kjempegod frokost og et treningsrom gjestene kunne bruke fritt. Hyggelige og serviceinnstilte ansatte var det også.

Hotell Atlantic i Stavanger 20.09.19
Selve alternativmessen:

Jeg var både spent, nervøs og gledet meg masse til å ta fatt på noe nytt. Jeg gledet meg til å være på stand og gjøre meg synlig og var samtidig spent på om jeg kom til å få gjøre noen readinger. Jeg var også spent på hvilke mennesker jeg kom til å møte og hvilke samtaler jeg ville ha i løpet av helgen.

Kan jo starte med å si at jeg ikke fikk gjøre så mange readinger, men noen ble det i alle fall. Målet mitt med messen var jo å synliggjør meg, ikke å få fulle lister. Jeg er ny i gamet og en plass må man bare starte, det er viktig å huske på.

Jeg møtte så utrolig mange fine mennesker og jeg hadde så utrolig mange fine samtaler. Klemmer fikk jeg også, noe som alltid er koselig. Det var kjekt å ha uforpliktende samtaler og bare diskutere positivitet, det spirituelle og livet generelt.

Alternativmesse i Stavanger 2019 (2)
Budskap fra åndeverdenen fikk jeg også denne helgen:

Jeg måtte jo (selvfølgelig) ha et par readinger selv også denne helgen og var enormt spent på om readingene ville bekrefte det jeg selv har følt og kjent på, og det som min intuisjon sier. Og vet du? Det gjorde de sannelig! Jeg var hos to ulike medium og begge to sa mye av det samme, og mye av det jeg på en måte har «visst» selv også. En veldig god bekreftelse på at jeg er i kontakt med både meg selv, åndeverdenen og min intuisjon. Elsker det! Skal ikke gå nærmere inn på readingene annet enn å si at det blir veldig spennende fremover…

«Ballen» er definitivt begynt å rulle, så nå er det bare å gi gass. Woohoo!

Breiavannet i Stavanger 21.09.19
Så alt i alt:

En magisk helg fra start til slutt, som var full av positive vibber. Det er virkelig en fantastisk følelse å kjenne på at man drømmer større enn noen gang og at det gir resultatene man ønsker. Drømmer er virkelig til for å realiseres!

Så kjære deg. Våg å drøm stort. Våg å sats. Livet kan forandre seg til det bedre fortere enn du aner bare du går inn for det. Det er du som må ta det første steget og så kommer universet etter når det vet at du tar action.

Var du innom årets alternativmesse i Stavanger? Følger du dine drømmer?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.