fbpx

Lyst på en gratis reading?

Lyst på en gratis reading?
Bildekilde: Daniel Albany på Pixabay

Kunne du tenke deg en gratis reading? Tenkte at jeg skulle kjøre i gang en liten konkurranse her på bloggen. Ingen store greiene, men med en gratis reading via skype eller telefon som premie. Giret på det?

Jeg trenger å øve meg på én til én reading. Derfor tenkte jeg at det kunne være en fin måte å øve på dette ved å kjøre i gang en liten konkurranse her på bloggen. Det er ikke allverden du må gjøre for å bli med i trekningen.

For å bli bedre på dette området så trengs det øvelse, akkurat som med alt annet. Jeg legger mye kort på meg selv og folk jeg kjenner, men det blir ikke helt det samme som å øve seg på noen helt ukjente. Konkurransen er åpen for alle, så om jeg skulle kjenne deg så er det bare å melde seg på fordi om.

Hva må du gjøre for å vinne en gratis reading?

Like facebooksiden min:

Om du ikke allerede liker facebooksiden min så er dette det første du må gjøre for å bli med i trekningen av en gratis reading. Deretter må du legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget om at det er gjort. Du har kun lov til å legge igjen én kommentar!

Liker du facebooksiden min allerede så skriver du bare det i kommentaren du legger igjen på dette blogginnlegget.

Ønsker du å øke sjansen din så kan du også ta å dele dette blogginnlegget her på facebook. Se punktet under her.

Del blogginnlegget på facebook:

Om du deler dette innlegget på facebook så har du lov til å skrive inn én kommentar til her på blogginnlegget. Skriv gjerne da at innlegget er delt. Om du gjør dette så har du jo dobbelt så stor sjanse for å vinne denne gratis readingen.

Om du velger å dele innlegget direkte via deleknappen nederst i innlegget her, eller om du deler det via linken jeg poster på facebooksiden min er opp til deg. Husk bare å legg igjen en kommentar her på blogginnlegget om at det er gjort.

Hvordan fungerer det?

Dette er jo helt nytt for meg, men tenker at readingen kan foregå enten på skype eller via telefon. Som allerede nevnt så kjører jeg i gang denne konkurransen ikke bare fordi jeg har lyst å gi en av dere en gratis reading, men også fordi jeg trenger å øve meg på den type reading. Derfor håper jeg at du ikke setter forventningene for høyt. Øvelse gjør mester sies det jo, og det er det jeg håper (og satser) på!

Til denne typen reading bruker jeg i hovedsak tarotkortstokken Erkeenglenes tarotkort av Radleigh Valentine.

Husk også å skriv inn e-postadressen din i e-postfeltet når du legger igjen en kommentar. Dette fordi at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner!

Alt annet du måtte lure på kan vi ta på e-post om du skulle vinne.

Ta gjerne en titt i kategorien: reading om du har lyst å lese de forskjellige generelle readingene jeg legget ut uke for uke her på bloggen.

Konkurransen avsluttes lørdag 27. April klokken 23:59.

Håper du blir med!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

5 Kommentarer

  1. Pirjo Andersson
    20. april 2019 / 13:46

    Vill gärna ha en Reading!🙂

  2. Stine
    27. april 2019 / 17:55

    Ja takk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.