fbpx

Kreta 2019

Jeg skriver jo egentlig generelt lite om min hverdag. Tenkte derfor at jeg nå kunne fortelle litt om hvordan jeg hadde det i byen Hersonissos på Øst-Kreta i forrige uke, noe som var grunnen til at jeg hadde bloggfri. Jeg reiste sammen med ett av mine søskenbarn som jeg også anser for å være én av mine beste venninner. Og uken var magisk fra start til slutt og ingen av oss ville hjem igjen.

Uken på Kreta

Hva fant vi på?

Soling ved bassengkanten

Det var en uke med full avslapping. Vi tilbrakte dagene liggende på en solseng ved bassenget. Vi fartet litt rundt og lå ikke ved det samme bassenget hver dag. Vi fikk tilbud om å ligge ved bassenget til én av våre favorittrestauranter, Karavi. Vi ble på denne plassen godt kjent med de ansatte som virkelig var utrolig koselige og kjekke alle sammen. Ellers lå vi ved bassenget på Palm Beach Club Hersonissos, noe som også var helt supert. Veldig deilig å kunne flytte litt rundt og ikke være på samme plass hver dag.

Avslappende kvelder med god mat

De aller fleste kveldene var også veldig avslappende. Denne ferien skulle vi bare lade batteriene og ta det med ro hadde vi bestemt. Vi stelte oss og gikk ut for å spise langs strandpromenaden hver kveld. Vi sjekket ut flere restauranter, men det var også noen av dem som var så bra at vi tok turen dit flere ganger. Noen ganger for lunsj og andre ganger for middag. Vi har spist masse god mat og hatt vår kvote med is og milkshakes på turen kan du si, hehe.

Sjekking av utelivet

Vi ble forholdsvis godt kjent med flere av de ansatte på Karavi (som jeg nevnte over her) og vi dro derfor ut å sjekket utelivet sammen med flere av disse. I tillegg fikk vi også hilse på noen venner av dem, så det var jo veldig kjekt. Vi var ute på Palm Beach Club Hersonissos som på kveldene forvandles til nattklubb. Veldig bra plass med bra musikk og gode drinker. Veldig moro!

Jeep-Safari

Vi hadde lyst å ta en utflukt og oppleve litt mer av Kreta og valget falt på Jeep-Safari. Om vi angrer på valget? Overhodet ikke. Utrolig bra opplegg med noen fantastiske guider. Veldig hyggelige og morsomme var dem. Vi fikk snakket med flere koselige mennesker fra forskjellige europeiske land, noe som også var kjekt. I tillegg fikk vi sett mye. Blant annet var vi å så i en grotte, i en olivenoljefabrikk og så gikk vi i en liten og utrolig koselig lokal landsby. Vi kjørte også en del off-road, Lunsj var inkludert på turen og siste stopp på turen var én time på en strand slik av vi fikk badet og sånt.

En utrolig bra dag med mange opplevelser. Vi har vel heller aldri følt oss så skitne før, for det var enormt mye støv. Håret ble grått og vi hadde plutselig blitt 50 år eldre på turen så det ut som, så det hadde vi det ganske moro med.

De som arrangerte utflukten er: Exploring Club

Var på spa og fikk massasje

Tror du det var herlig eller? Javisst. Vi fant ut at vi skulle unne oss 50 minutter med full kroppsmassasje og guri malla så herlig det var! Det var virkelig verdt pengene og en massasje er noe alle burde unne seg. Det eneste vi kanskje angrer litt på er at vi ikke valgte 70 minutter i stedet, hehe. Dette var faktisk mitt aller første møte med spa og massasje og noe jeg definitivt skal bruke penger på flere ganger.

Hotellet vi var og fikk massasje på (etter anbefaling fra en av resepsjonistene på hotellet vårt) er: Cook´s Club Hersonissos

Noen bilder fra turen

Kreta 2019
Kreta 2019
Kreta 2019
Kreta 2019
Jeep-safari
Bilde tatt av én av våre guider på turen (kjøpte bilder og video som ble tatt gjennom hele dagen)
Jeep-safari
Bilde tatt av én av våre guider på turen (kjøpte bilder og video som ble tatt gjennom hele dagen)

Så alt i alt var det en magisk uke full av fantastiske opplevelser og sammen med ei fantastisk jente ikke minst. Så heldig å ha ei så bra jente som både søskenbarn og venninne.

Jeg er virkelig velsignet med fantastiske mennesker i livet mitt, og er man det så er man rik på så mange måter.

Har du noen reiseplaner for sommeren? Vært på Kreta før?

Sigmatur1-4

Følg meg forresten gjerne på instagram: @linnkleppa.no

Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.