top of page
Kast frykten på dør.jpg

Kast frykten på dør

Lar du frykten styre livet ditt? Er det mye du ønsker å egentlig gjøre, men som du ikke våger å gjøre fordi egoet (fryktens stemme) skriker av full hals og kommer med påstander som du tar som en sannhet? Dette er et minikurs for deg som ønsker å ta tak i frykten din og ikke la egoet ditt herse med deg lenger - sånn at du kan ha kontrollen og leve modig og på den måten skape deg livet du både ønsker deg og fortjener. Kurset inneholder:

  • 2 stk undervisningsvideoer

  • 2 stk arbeidsbøker (PDF-format)

  • Oppskriften min på "Hjerteoljen" som er en blanding av eteriske oljer

Alt dette med et mål om å gi deg mentale verktøy som jeg selv har brukt for å bli mer modig, kaste frykten på dør igjen og igjen og ta kontroll over egoet. Jeg levde tidligere livet mitt med frykten (egoet) i førersetet og det var ingen god måte å leve på. Nå har jeg overtatt kontrollen, noe som er ubeskrivelig befriende. I minikurset vil du også få muligheten til å dykke litt dypere inn i frykten for avvisning. Bøkene (litt oppdaterte) er innhold som medlemmene av min tidligere medlemsportal fikk tilgang til og som jeg fikk supre tilbakemeldinger på.

Når du kjøper kurset så vil jeg gi deg tilgang til en mappe med det overnevnte kursmaterialet som ligger inne i Google Disk. Dette må gjøres manuelt dessverre, men tilgangen skal du få så fort som mulig.

Pris: 444 kr

Har du spørsmål eller ønsker å betale med vipps så kan du kontakte meg på epost her.

bottom of page