top of page
Bilde av Linn Kleppa med dongeribukse med høyt liv, hvit t-skjorte med v-hals og en blå bl
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png
Sommerfugl i fargene gull og lilla.png

Hypno -og EFT terapi

Den 3. april 2022 bestod jeg eksamen og ble sertifisert Hypno -og EFT terapeut via Hypnoseakademiet. En utdanning som også er godkjent av Helsedirektoratet.

 

Hva er Hypnoterapi?

Hypnoterapi er en form for alternativ behandling hvor man benytter hypnose i terapiform. Hypnose er en tilstand og du kan se på det som en dypere form for meditasjon. En dyp, dyp avslapping altså. Du har alltid kontroll, det kan du være helt trygg på.

Hva er formålet med Hypnoterapi?

Formålet er å få ditt ubevisste sinn (f.eks. følelser) til å forstå det som ditt bevisste sinn (f.eks. fornuft) forstår. Hypnoterapi er derfor et fantastisk verktøy å benytte seg av om du ønsker å spille mer på lag med ditt ubevisste sinn. Ditt ubevisste sinn er 95% av sinnet ditt, mens ditt bevisste sinn er 5%. Derfor blir det mye lettere å skape de forandringene du ønsker deg om du også har ditt ubevisste sinn med på laget. Mer om Hypnoterapi kan du lese på Hypnoseakademiet sine sider, her.

Hva er EFT?

EFT er forkortelse for Emotional Freedom Technique (Emosjonell Frihets Teknikk). Det forklares ofte som psykologisk akupunktur, men jeg pleier ofte også å si at det er akupunktur uten nåler. Du tapper/banker på ulike meridianpunkter på kroppen for å løse opp i eventuelle blokkeringer i meridianbanene sånn at energien kan flyte fritt. Dette kan føre til at ting blir forløst og kan være med på å støtte opp og lindre eventuelle plager og utfordringer. EFT er en enkel teknikk som kan benyttes alene, av hvem som helst, hvor som helst. Denne teknikken passer også utrolig godt i kombinasjon med Hypnoterapi. Mer om EFT kan du lese på EFT akademiet sine sider, her.

Hvilke utfordringer/problemer kan Hypnoterapi og EFT benyttes på?

Disse to behandlingsformene kan brukes på mye forskjellig. Jeg tilbyr i hovedsak Hypno -og EFT terapi på utfordringer innenfor de temaene jeg til vanlig jobber med. Blant annet:

  • Frykt

  • Gi slipp på sånt som holder deg tilbake (begrensende tankemønster og handlingsmønster)

  • Egenkjærlighet (selvfølelse og selvtillit)

  • Åpne mer opp for Universet

  • Dette med tillit

  • Tilgivelse

Ta gjerne uforpliktende kontakt med meg om du har noen utfordringer du kunne tenke deg å teste en (eller begge) terapiformene ut på, så ser vi om jeg er den riktige Hypno -og EFT terapeuten for deg og den utfordringen du måtte ha. 

Priser

Har kun timepris enda:

60 min - kr.1250,- 

90 min - kr.1875,-

Betaling og alt sånt prater vi om under gratis-samtalen.

bottom of page