fbpx

Hva har jeg gjort?

Ja, hva har jeg gjort? Det jeg enda ikke har nevnt hverken her på bloggen, facebooksiden min eller på Instagram er at jeg faktisk har meldt meg på alternativmessen som er i Stavanger helgen 20-22 september.

Hvor sprøtt er ikke det?

Jeg gleder meg og gruer meg på en gang. Det er skummelt og spennende og nok en ut-av-komfortsonen-opplevelse for min del. Jeg er helt sikker på at jeg vil lære mye nytt i løpet av helgen. Jeg går inn for denne helgen med sitatene: «ingenting er så galt at det ikke er godt for noe» og «positive tanker skaper positive utfall». Tar jo også med meg mitt eget sitat «man kommer langt med en positiv tankegang» som jeg på sett og vis har som en del av logoen min både her på bloggen, facebooksiden min og i annonsen for standen min på messen.

Jeg har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på readingene jeg har hatt så da får jeg bare gutse på og fortsette å bevege meg fremover slik at jeg bare blir bedre og bedre.

Hva har jeg gjort?

Alternativmessen i Stavanger 20-22 september 2019
Jeg har stand på alternativmessen, tenk det!

Det er nesten så jeg ikke tror det selv. Jeg har fått høre flere ganger at dette er noe jeg burde gjøre, men det er skummelt. Allikevel så velger jeg nå å bare hoppe i det. Det er ikke så mye galt som kan skje. Jeg må bare stole på at de som skryter av readingene mine mener det dem sier og la det bli med det. Det er på tide å ikke la seg kontrollere av frykt mer. Det er på tide å tro på seg selv. Lettere sagt enn gjort, men jeg tror så absolutt at det er slike ting som dette som skal til. Det å pushe seg selv ut av komfortsonen altså. Det perfekte øyeblikket kommer aldri. I stedet må vi ta et øyeblikk å gjøre det perfekt.

Ta gjerne turen innom standen min og si «hei» om du er på messen. Jeg sitter på stand nummer 64.

Når gikk du sist ut av komfortsonen? Hva gjorde du? Har du planer om å dra på alternativmessen i september?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.