fbpx

Hola!

Velkommen skal du være. Dette er mitt første innlegg på min splitter nye blogg og dette er så absolutt ikke noen rosablogg. Ganske langt i fra, om jeg skal si det selv. Min intensjon med denne bloggen er å inspirere, motivere og løfte deg – ja, du ja – og å få deg til å forstå at du har kraften i deg til å leve ut det livet du ønsker deg. Jeg ønsker å inspirere deg til en positiv og kjærlig tankegang. Jeg ønsker å få deg til å forstå at alt blir bedre ved å tenke positivt, samme hvilke utfordringer du måtte stå ovenfor. Positive tanker skaper positive utfall. Det er min filosofi!

Landskap

Jeg har stor interesse for det åndelige og spirituelle, og jeg føler virkelig at jeg nå har funnet min vei. Alt føles så riktig og om jeg skulle beskrevet for deg hvor stor innvirkning denne interessen har hatt på livet mitt på bare de 3+ årene som den har vært en del av mitt liv så hadde dette innlegget blitt veldig langt. Men jeg vil dele litt etter litt med deg. Så her er det bare å følge med og smøre seg med litt tålmodighet.

Jeg håper nemlig på at du har lyst til å følge med på denne reisen. For ja, det er en reise. Livet er en reise, og guri malla så magisk den er! Er du ikke enig? Eller føler du kanskje at du trenger mer hverdagsmagi i livet ditt? I såfall er dette ønsket nok én grunn til å følge meg og bloggen min! Dette er nemlig nok én ting som jeg håper og ønsker at jeg igjennom bloggen min kan inspirere og motivere til. Jeg håper virkelig at jeg kan hjelpe mennesker som deg til å skifte fokus og starte å leve ut drømmelivet ditt – et liv der alt er mulig. Det finnes ingen hindringer, kun muligheter. Nøkkelen er bare å ha riktig fokus og et positivt tankesett.

Livet er magisk

Dette er altså en blogg om livsglede, positivitet, kjærlighet og skaperverk, som det står på headeren min. Men det er også en blogg der du vil få personlige historier, tips og råd og også av og til innlegg om hverdagen min. Men da hverdagslige ting rettet til disse temaene bloggen handler om, altså innenfor det åndelige og spirituelle og slike ting.

Jeg kan jo også nevne for deg at jeg også interesserer meg for coaching/veiledning og den type ting. Med andre ord: alt som kan være med på å løfte mennesker opp og frem og alt som kan være inspirerende og motiverende. For som jeg nevnte i starten av dette innlegget så er ikke dette noen rosablogg. Det er heller ikke en vanlig hverdagsblogg og er det det du søker så må du nok lete en annen plass dessverre. Målet er kvalitet fremfor kvantitet og her er det inspirasjon, motivasjon og livsglede som er nøkkelordene. Livet er magisk!

Ellers håper jeg at du har hatt en fin start på en ny uke. Jeg håper også at du har lyst til å følge meg videre på denne reisen! Følg meg gjerne på Bloglovin´, da blir jeg glad.

Sigmatur1-4
Follow:
Del

4 Kommentarer

 1. Wenche
  12. november 2018 / 19:48

  Kjempeflott skrevet Linn ❤️

 2. Pirjo
  27. november 2018 / 18:56

  Fint skrivet och ska bli spännande att fortsätta läsa !🙂❤

  • Linn Kleppa
   Forfatter
   28. november 2018 / 19:47

   Kjekt å høre. Takk! 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.